Khamis, 21 Jun 2018

PANCHAR DELIMA PUTERI BALQIS


























































Delima Puteri Balqis.... 

Sejarah Puteri Balqis, seorang puteri yang mengikuti Tok 8 tahun sebelum tok menyedari akan kehadirannya setelah di maklumkan oleh 2 orang, 1 guru di Melaka dan 1 lagi sahabat di Felda Air Tawar 2 ( En Din ) Dan tok menilak pinangannya pada tahun 2009 di Desaru Johor dan kemudiannya tok mencari beliau di Gunung Tahan semula dari Bantuan Kakak Sepupunya Ratu Bongsu dan kemudian menikahinya pada tahun 2012 sehingga kini. 

Delima ini mampu memerahkan air tapi ingat, bukan merah sirap macam depa selalu buat, itu ialah HELAH kimia... nak terangkan panjang pun ianya terlalu panjang, boleh rujuk artikel lama dulu mengenainya. 

Tapi bila kita reveal kebenaran ni, ramai pula orang marah... 

Delima merah yang sebenarnya menyamai akan namanya PANCHAR DELIMA... maksud memancarkan, pancarkan apa?.. kalau x lain ialah cahaya. dan ingat juga bahawa bukan ke semua gelas mampu memancarkan cahaya, zaman demi zaman , teknologi gelas sendiri di buatkan agar tidak membiaskan cahaya hanya untuk memperlihatkan kejernihan air di dalamnya. 

Jadi gelas yang sesuai anda boleh mencarinya di Syarikat MENANG GLASSWARE iaitu syarikat yang menjual peralatan dapur ( isteri anda pasti suka ke kedai ini ) , bawak 1 botol mineral dan delima ini, tuangkan sedikit dan masukkan delima, lihat dari atas, jika biasnya ada di sekeliling gelas, maka anda telah memegang jenis gelas yang betul. 

Dengan biasnya ini lah jika delima ini kuat merahnya, spektrum cahaya di dalamnya bagus bagus, ia mampu membiaskan sehingga ke 41 gelas air. 

Kalau dah air jadi sirap, nak jadi macam mana merah 40 gelas... kalau x lainnya pun kena letak sirap dan kimia juga...


Kerana itulah pencarian merah delima dari dulu hingga kini GAGAL..kerana pemahaman mengenainya adalah terlalu cetek akibat kekurangan ilmu. 



Kod Produk : D5PT3 20618
Bentuk : Panchar Delima Balqis
MAHAR : RM 4000

PROMO RAYA
RM 1000


Promo Ini Sehingga ke hujung Syawal Sahaja


Siap Kos Pos, dont worry be happy untuk semenanjung dan Borneo kini





*we use FREE Shipping In Malaysia  
( No Postage cost will be charge )


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Mr Captain Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB




BONDA JJ : 0127845231









Mr Captain : 0178259540







17 ulasan:

  1. Mansyaallah saya hanya mampu melihat walaupun didalam hati ni memberontak utk memilikinya walau sebiji..yang jenis ni memang indah dan menawan kalbu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mungkin abg dh boleh consider maharkan guts king biru tempohari utk dptkn pancar delima ni. Hehehe. Gurau je

      Padam
    2. Guts king baru2 ni luar biasa dari yg lain..

      Padam
    3. Saje je cuba nasib bang ibls singa. Mane tau terbuka hati. Hahahah

      Padam
  2. wauuu...peluang emas ni😍😍😍

    BalasPadam
  3. pas raya jangan kata tok x bagi peluang la nah

    BalasPadam
  4. Hanya mampu menjamu mata hati.silakanlah siapa yg berkemampuan.

    BalasPadam
  5. Assalam tok. Bleh buat dua kali bayaran x?

    BalasPadam
  6. As salaam tok nk tanya 2A dan 3A yg sekeliling nya urat2 puteh ke atau pembalut kapas ?

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami