Selasa, 20 Mac 2018

MANI GAJAH SPOT SUPER WOW!!!






Ini ialah Mani Gajah Spot , spot ni maksudnya dari spot buih buih di tepi sebongkah raw mani gajah yang besar.. ia bewarna coklat kekuningan dan siranya kelihatan sedikit kemerahan. ini termasuk dalam golongan SUPER di GB kerana urat dan coraknya yang cantik.

Di gunakan di dalam hal hal pengasehan.. pakai buat cincin dan kena pada kulit. Kenapa kena pakai kena kulit?... sebenarnya benda berbisa sahaja kalau boleh jangan kena kulit... dan ada jenis jenis yang wajib kena kulit... macam mani gajah ni sebenarnya tak wajib pun.. tapi kita sebagai peniaga, tak mau la pening pening, kena tak kena kulit sama sahaja efeknya.. jadi tok ni kalau orang tanya, mani gajah kena pakai kena kulit?... tok jawab ya..kalau dia tanya tak kena kulit takpa ka, tok jawab takpa.. ada juga yang tok jawab mesti kena kulit... asalkan xda efek negatif benda kena tak kena ni x menjadi masalah.. kenapa sat jawab lagu tu sat jawab macam ni... cer p keje kat kaunter dulu la baru tau macam mana hahahah... Ada kan blog mistik awai awai dah tulis siap.. Saya bukan kaunter pertanyaan.... tediaaaa.. pandai dia meniaga... tok x pandai meniaga, sebab tu banyak habiskan kredit nak jawab pertanyaan orang yang belum tentu akan beli barangan tok... tu pun 1 hal juga... jadi tolong ya.. tolong belajar menghargai kepada manusia jenis ni huhuhu... tapi tak pa la kan sekarang ada whatsapp... so takda alasan dah kredit bagai kan. 

In sya Allah, Mani gajah spot super ni kegunaan adalah dalam :

Pengasehan

Penunduk

Disukai ramai



Kod Produk : MGSPOTSUPER 8318
Bentuk : Mani Gajah Spot
MAHAR : RM 350
RM 200


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ  ATAU Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami