Ahad, 9 Julai 2017

PENARIK KEKAYAAN LAGEND






























































































SOLD OUT
Zack















































































































Alhamdulillah..item bagus timbol... ini semua org suka..ia penarik kekayaan , cara guna?.. simpan macam ni saja atau boleh di buka plastiknya dan di taruh di dalam kenderaan, di dalam laci kedai tpt letak duit, insyallah... amboi depa noo..dok main bomo melayu saja no..bomo indon saja no buat pelaris..ini kali kita pakai bomo siam la pulak.. tengok lagu mana p dia no. insyallah... dapat duit  banyak tu.. JANGAN lupa sedekah... jangan buat lupa diri, tok muda tiup kang terbang ke london kang haha. Kalau dah maju.. sedekah tu kena banyak... sedekah ni mengkayakan tau dak..bukan memiskinkan... ni dah senang.. bergaya mewah sakan tak tgk org dah,..muka pun nak kerek aje kerjanya.. cepuk kang.. rezeki Allah bagi, jangan sombong na. 


Item ni ada 5 sahaja.... Ada kod pada barang ni, tapi tok nak ubah law di halaman NI SAJA.... sapa grab dan pd dulu, dia dapat lah.. kalau pd 12 jam pun belum ... org lain PD jangan marah ke kami pulak.. kita hidup kena ada disiplin baru berjaya..org takda disiplin mana ada berjaya..ada?.. tunjuk mai sat mana org takda disiplin berjaya jadi kaya?.. tunjuk.. 


Kod Produk : A.KAYA 47
Bentuk : Azimat Kaya
Stok dapor : Tiada
MAHAR : RM 70


===============

Hantar ke 0127845231 / 0178259540 / evernote... INGAT !!! Salah 1 sahaja 


9 ulasan:

  1. Grab 7a

    -Zack

    BalasPadam
    Balasan
    1. Payment done

      -Zack

      Padam
  2. Salam tok..item ni sy ade simpan lgi ni..beli masa blog sawadithai dulu..hehe..

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt , alhamdulillah

      Padam
    2. Boleh Kongsi pengalaman sepanjang simpan item nu?

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami