Ahad, 16 Julai 2017

PELARIS DAN PERISAI SUPER












































Ini ialah set perisai dan Pelaris Super.. Dan hari ini ialah penamatnya item siam dari Thailand..tok nak amik stok ni mai dari Ganu ke KL .tok siam kirimkan barang dia ke ajen Van van Siam ( van hantar brg dri sempadan ) , kalau belah ganu depa tak lalu, yang tok siam tak balik balik dari siam lagi tatau dia sampai mana dah, tah tah sampai India dah apa..bukan boleh kira org tua tu.. 

Dan Tok dok tunggu cicak ekoq cabang, tapi penantian tok sia sia, ramai dok tgu stok dapor, tapi minta maaf la, kalau dia dah kata paling awal 2 minggu, maka 2 minggu la.. ibu duit pun sama, tapi dia tambah lagi..dia tak janji, aduii, sakit.. Tok la yang sakit dok ulang alik kl-ganu.. anda tunggu sampul sampai saja huhu.. rezeki memasing la noh. 

Ini kalau nak letak di kedai kedai, insyallah silakan la.. boleh buat ikhtiar 2 dalam 1.. 

Barang pelaris + perisai ni banyak, tapi macam macam la bentuknya, sama la barang barang bomo melayu kita, ada azimat kecik, ada selembar kain, ada 1 bingkai ayat..macam macam, tapi ikut pelanggan lah nak hak lagu mana.. kecik ka, besar ka.. ikut yang mana sesuai lah ya. 


Kalau ada sihir insyallah berasbabkan timah hitam tu ia akan jadi penumbal sihir kepada penghantar.. benda ni sebenarnya alami..boleh ke siam, depa tulih p la apa depa nak tulih.. sebenarnya barang ni alami , serupa barang kita la.. tempurung buta contohnya, alami memang ia boleh buat org kuat badan pun..tapi org tulih la kalimah kalimah nama Allah ka Muhammad ka apa ka.. benda tu Qias ... awat tak amik tempurung biasa p tulih ayat ayat lagu tu..mana mau jadiiiii..x jadi.... lagu tu ramai la org dok juai hahaha.. 



Kod Produk : XY PTPS 1207
Bentuk : Pelaris dan Perisai Super
MAHAR : RM 120


Ada hak kata mahai... mahai lagu mana ?.. bertuah la org mai hantar ... kalau nak p cari sendri di Bangkok nu...Tambang flight berapa dah?.. tak makan minum ka, belanja ka... takkan semata mata nak p beli ni sebiji , betui.. jadi tok nak anda semua belajaq belajaq la bersyukur.. bertuah la org tu tolong mai hantaq, dia minta banyak tu,kita nak perkurang pun segan, sat g dia kata, hang p amik sendiri la kalau nak murah.. nak kata apa?.. nganga saja la kita... cakap boleh la no... nak buat tu kita fail.. pikiaq 14x jugak la no

* Ada lagi barang siam ni hak belum tok keluarkan, saja tok hold la.. tunggu ia keluar la. kod tu dah kod dah.. saja tak mau keluarkan teruih hari ni semua...ni tengah bulan ni..org tak gaji lagi, sat g 25hb kita pediah la barang buang 100 item sehari, betui dak.. meniaga kot.. kena la dengan cara.. org takda duit takkan kita nak bawak keluar, kesian ke org la.. boleh la ke depa depa hak ada duit ni.. hak kurang?.. hak tgu gaji?.. haa sebab tu la ada barang kita hold.. 

2 ulasan:

  1. Betul tu tok... Macam sy ni harap gaji,bukan tak mahu beli yang mahal² tapi tak mampu dan tak ada rezeki sy

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami