Sabtu, 8 Julai 2017

MINYAK KEMULIAAN


Stok dalam halaman 16 botol

Stok Dapor : 45 Botol Ada yang pernah melihat minyak ini... maksud tok melihat dan memilikinya dan tahu faedah minyak ini.. ada 1 hamba Allah pernah di berikan minyak ini oleh 1 guru di Perak dan beliau memakainya dah berapa tahun belum habis, katanya minyak ini mempunyai hikmah yang amat besar dan banyak membantunya di dalam kehidupan seharian dengan izin Allah. Mudah urusan , mudah kerja, di muliakan masyarakat sekeliling dan rezeki juga mudah masuk alhamdulillah.

Maka selepas mendengar cerita beliau tok cuba menjejak minyak ini dan alhamdulillah tok sudah perolehi bagi di maharkan di dalam blog dan menyediakannya untuk anda yang tercinta, insyallah mudah mudahan banyak membantu kehidupan anda di dunia ini . 

Di buat oleh orang islam. oleh ahli hikmah yang berperingkat tinggi dan di puji puji serata nusantara. Insyallah untuk anda di GB special tok sediakan

Di pakaikan di kening kanan dan kiri.. bismillah dan selawat..bagi bukan islam, boleh pakai terus, actually islam ikut syariat membaca bismillah dan selawat sebelum melakukan sesuatu. minyak ini sudah full package..boleh pakai terus.. kalau basuh muka kena pakai semula.

Berbau amat harum dan akan mengingatkan anda ke 1 alam yang pernah anda kunjungi di alam mimpi..minyak ini pantangannya jangan di langkah dan di hina hinakan kerana ia di perbuat dari ayat ayat suci Al-Quran .

Jika 16 botol habis di grab dan di bayar , insyallah stok dapor ada 45 botol sahaja lagi... siapa cepat PD dia dapat.. kita tidak kira GRAB bagi item tidak berkod satu satu. 


Kod Produk : MINYAK MULIA 807
Bentuk : Minyak Kemuliaan
MAHAR : RM 50 Shj siap pos


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB :  2012 9160 00660 3

0127845231 / 0178259540 ( Available now ) 

23 ulasan:

 1. Balasan
  1. Salam tok..PD..nati update ikot wasap.

   Padam
  2. w.salam wbt tuan, terima kasih tuan, jazakallah

   Padam
 2. STOCK DAPOR DI TAMBAH SEBANYAK 2 DOZEN LAGI SEBENTAR TADI

  BalasPadam
 3. Payment done untuk 1 botol tok.

  BalasPadam
 4. Assalamualaikum Tok...Grab 2 botol Tok

  BalasPadam
 5. Assalamualaikum Tok...payment done. Nanti saya update ke assistant Tok.

  BalasPadam
  Balasan
  1. w.salam wbt tuan, alhamdulillah terima kasih

   PA tok 0127845231

   Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami