Khamis, 6 Julai 2017

KERIS ANTI KEBAL DAN SIHIR










Keris Dewa Siluman Penarikan Tok siam.. JANGAN TAKUT... anda lupa keris kita juga ada yang berhulu pakcik tua ?.. singa barongan?.. naga ?... jangan anggap apa apa.. itu cuma hulunya sahaja, tapi hulunya mana mana senjata adalah menunjukkan rupa khodam yang mendampingi senjata senjata tersebut. 

Keris Dewa Siluman ini ialah item penarikan Tok siam di Narathiwat.. jangan lupa kerana dia dulu tok masuk ke tempat pertapaan Tok Soh dan mendapat batu Tok Soh , dan dengan bantuannya juga tok dapat batu Bukit Nuri dari Pattani Thailand. 

Keris ini UMUMnya anti KEBAL.. kalau org kebal..tikan dengannya di JAMIN tembus.. tak percaya cuba lah..kalau tak tembus still kebal , tok siam kata aku bagi tanah aku di Kg Bukit siap tukar nama.. sebab tok tanya.. dia jawab la. 

Item ni ada 1 sahaja, takda lebih lebih buat masa sekarang dan tulisan di matanya tu minta maaf tok x kenal.. macam tulisan jin pun ada. tulisan sanskrit lama pun ada. 

Selain itu juga ia menjaga sekampung dari sihir..SEKAMPUNG..bukan 1 rumah.. tapi sekampung.. insyallah dari sihir ilmu hitam atau putih yang bertujuan mencelakakan org lain. dah kalau baca Yassin tujuan nak buat org jadi sasau tu apa dia pulak... ilmu putih,niat hitam, jadinya hitam la. 

Boleh di gunakan di dalam perubatan, Tok siam kata kalau merawat pesakit gangguan paling seronok.. baru keluar keris ini dia dah melolong macam org gila.. senang nak rawat.. kalau pesakit datang nak berubat tapi dia dalam keadaan normal..kita nak rata pun macam tak kena.. jin dah lari awal awal. Insyallah cubalah. 

Mahar?.. Di siam kalau org Mohon dia Jual TB 60,000... duit kita dalam 7-ke 8 ribu lebih kot. Mana ada dia sapu slow slow di sana.. di sana org hebat.. berapa mintak. org siam sanggup bagi ... rasanya org KL pun sanggup..tok dok dengar..nak buat org siap ada pakej...pekej gila RM 2000, pakej mati RM 3000, pakej cerai siap gila suaminya dan terus miskin RM 8000... GILA apa..?... tapi tu lah..org sanggup bayar kerana sudah dorongan nafsu dan syaitan.

Tok muda teruskan kepada maharnya ya. 



Kod Produk : KERIS ANTI KEBAL 607
Bentuk : Keris Dewa Siluman
MAHAR : RM 600

SOLD OUT
GUNAWAN A



Kalau tak sanggup takpa, tok amik, tapi kalau tok amik..tok x mahar dah, sebab tok berkenan, masa dok coding dan amik gambar..ni ha tangkap sakit kepala belah kiri, punya kuat aura dia. 


0127845231

Maybank 551016691626 My Gemstone

5 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami