Isnin, 10 Julai 2017

AZIMAT BIJAK





Apa dia azimat Bijak?... macam tak pernah dengar je?.. aah tok pun 1st time sebab kita dok biasa terdedah dengan benda benda berkaitan hal hal "dewasa " sahaja... hah.. 

Item ini untuk anak anak anda..usah risau ia selamat di pakai..bukan di pakai macam baju, sebelum anak ke sekolah Lekapkan di dahi Ya jangan dok baca serapah siam pulak.. Tok siam menggunakan ini sebagai asbab sahaja, Bacalah Bismillah dan Selawat dan berniat kepada Allah Agar anak anda mudah mendapat apa yang di pelajarinya ..

Sesuai bagi anak yang Lembab Fikirannya ketika di sekolah 

Anak Yang Pelupa

Anak Yang kurang Fokus ketika belajar


Sesuai bagi sesiapa sahaja yang masih belajar, bekerja dengan fakta dan teori, Para guru dan Pelajar IPT.

Insyallah kalau dalam bahasa omputehnya tu Mind Refreshing la kot. 


Caranya ..di ulang semula sebelum ke sekolah, ke pejabat, dekapkan di dahi 1x, cuma 1 saat sahaja..insyallah lebih fokus, lebih tekun dan insyallah anda akan melihat perubahannya .. lebih mudah kepada anak anak kita insyallah.. 

Jika anda rasa pelik dengan tulisannya , silakan anda jahit dengan kain warna apa pun yang anda suka atau anda boleh bungkuskan ia dengan kertas nipis dan pakai salotape sahaja untuk bungkus agar tulisannya tidak kelihatan

Item ini Tok yang cadangkan kepada Tok siam agar ia di maharkan pada nilai di bawah, jika ikutkan kepada Tok Siam..dalam RM 100/keping.. dia risau kamsen tok sikit..tok x kisah pun .. tak apa. 

Cuba dulu baru hang tau..


Kod Produk : AZIMAT BIJAK 1007
Bentuk : Azimat Bijak
STOK : 100 Kpg 
MAHAR : RM 25/Sekeping

20 ulasan:

  1. Balasan
    1. Payment done.
      Detail bayaran dah hantar kat Mr Baz.
      Tkasih Tok

      Padam
  2. Balasan
    1. Salam tok muda payment done... details dlm WhatsApp

      Padam
  3. 25 tu x skali ngan pos kan tok???

    BalasPadam
  4. nak ambik tpi x thu nak bank in bila...jgn tuan ambe kate ambe grab.nanti ada masa sy pd..tpi tok sya bgi p.dapat repost blik post ni sbab sye dh lame tggu item ni.ingatkan kene kebas offline..tpi x tersengaja terjumpa ngan item ni pagi tad.ye

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami