Selasa, 20 Jun 2017

YAKUK HITAM 6 RAYS ( PERMINTAAN TAMBAHAN )




























































































































































































































































Alhamdulillah bersyukur kepada Allah di pertemukan kembali dengan Yakuk Jenis ini dan kali ini insyallah ia akan di maharkan pada nilai di bawah kadar yang biasa kita maharkan mula mula dahulu. 

Batu ini di jamin asli dan bukan sintetik, usah risau sekiranya anda ingin mendapatkan sijil ketulenannya, Ia boleh di aturkan. Untuk mendapatkan sijil ketulenan kos keseluruhan ialah RM 250.. Jadi jangan tanya kepada tok kenapa item delima dan zamrud serta nilam tu hari saja ada sijil, yang lain xdak sijil, kenapa?..palsu ka?.. bukan masalah palsu, tapi masalah kepada kos. kalau tok jualnya pada nilai : Sijil RM 250 + Harga Batu RM 150 Total RM 350 anda nak beli ka?.. itu lah persoalannya yang tepat bukan?.. Tu belum tok jadikan ianya cincin dengan kos Rm 150, sudahnya jadi RM 500 , itu pun untung sipi sipi sahaja lah. kasihan ke tok muda ni. tak kesian ke ? hahaha...

Item ini mempunyai energy alami sebagai :

Perisai sihir dan gangguan 

Kekebalan darurat sekiranya di perlukan, maklumlah nak raya ni, bawak kereta tu jangan laju ya. 

Penunduk manusia 

Penumbal sihir sekiranya ada yang melakukan ke atas pemilik. yang ini Best.. dia hantar 1, tuju balik kepadanya 10.. dan kalau dah kena sukar di ubatkan kecuali dengan izin Allah, tapi susah lah, dah la org tu nak buat penaya kita, niat dah buruk.. terkena balik sihirnya.. nak ke Allah izinkan ia sembuh melainkan memberi mereka pengajaran menderita bertahun tahun. 

Boleh di isikan dengan khodam, itu pun jika anda mahu.kita tidak memaksa..maksudnya khodam isian lah ya



Kod Produk : BSTAR
Bentuk : Yakuk Hitam 6 Bintang
MAHAR : RM 200

Promo AIDILFITRI : RM 88 


Ni ramadhan nak habis dah, mana mana barang tak habis akan naik kembali ke harga asalnya

=======================================

Untuk item dari 13 hb JUN sehingga ke hari ini... sila hantarkan detail anda ke 

0127845231 

Atau ke sistem evernote kami 

Ini adalah kerana Mr Baz terkena demam yang agak kritikal dan berlanjutan selama 2 minggu . 

Tugas beliau di ambil alih oleh staff kedua tok ( PA kedua tok bhgn Pengurusan ) buat sementara Waktu 






9 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami