Rabu, 28 Jun 2017

RISBAL (KUANTITI TERSEDIA: 10)



ITEM LAKU KERAS!!!!!!














Lama dah dok teragak agak nak buat benda alah ni....dari setahun lepas... tapi disebabkan malas dan kesibukan benda lain, makanya ia Hold la selama 1 tahun... minta maaf ya kepada yang dah lama mintak.... baru semalam tok hasilkannya

Tok hasilkan azimat PELARIS DAN PENUMBAL SIHIR INI dalam 2 kegunaan

Pelaris perniagaan 

Penumbal sihir 
( Penerbalik sihirkepada pemunya asal )

Mula nak isi macam biasa la.... gelisah... ini bab periuk nasi orang. x mahu orang beli sia sia saja... maka tok buat solat hajat 2 rakaat bagi mencukupkan syaratnya dan barulah diisikan dengan kalimah kalimah yang mempunyai kelebihan kerezekian seperti pelarisan itu

Jadi benda ni dah lama dalam permintaan, kalau org yang meminta benda ni dulu masih ada di blog GB, makanya rezeki dia lah

Nak jual apa mahal mahal...bukan keluar peluh pun setakat solat hajat 2 rakaat dan membaca beberapa ayat suci..

Kasihan org kerja tungkus lumus nak dapat Rm 100 pun bukan senang.... 

Benda macam ni buat pakai solat hajat dan bacaan...takkan lah nak letak ribuan ringgit...orang tengah susah kenapa lah nak disusahkan lagi....



ITEM LAKU KERAS!!!!!!

Item ini di keluarkan pertama kali pada tahun 2014.... sekarang 2017????? lamanya tok x buat


Kod Produk : RISBAL 
Bentuk : Minyak
MAHAR : RM 66.25

Stok tersedia 10 botol sahaja, setakat ni saja lah kerajinan tok membuatnya .. 

Untuk item ini sila hantarkan detail ke evernote atau ke PA tok Yang pertama iaitu Mr Baz 0178259540

Maybank : 551016691626 My Gemstone

25 ulasan:

  1. Balasan
    1. Assalam tok, Maaf saya terpaksa ungrab walaupun secara rasminya telah tamat. Tengah kumpul modal untuk item yang lain. InsyaAllah jika ianya rezeki saya, akan saya tebus di lain waktu. Maaf sekali lagi..

      Silakan tebus kepada pemahar2 yang berminat InsyaAllah :))

      Padam
  2. Balasan
    1. Payment done Tok, nak up ke tn Baz terima kasih

      Padam
  3. Tok.. minyak kita masukkan sendiri ye tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya tuan. Bebas kalau tuan nak pakai minyak dunhill ka. Minyak kelapa ka. Boleh selagi minyak

      Padam
  4. salam tok masih ada lagi ke..

    BalasPadam
  5. saya dh ada 1 .amek masa bulan pose lepas..
    alhamdulilah masa meniaga bulan pose lepas barang jualan habis. nk kata kaya tidaklah. tapi pulang modal dan nampak untung berbanding sebelum pakai risbal ni. tapi ingat.risbal ni hanya asbab dan khasiat.yakin sepenuhnya pada allah

    terima kasih tok mat.

    - rockafella -

    BalasPadam
  6. Grab 1... tok... kalau msh ada

    BalasPadam
    Balasan
    1. stok boleh tok sediakan tuan, usah risau silakan sahaja

      Padam
    2. Done payment tok.. emel to evernote dan pm to mr baz... tq tok mat

      Padam
    3. Alhamdulillah baik terima kasih tuan

      Padam
  7. Tokmat..ade lg? Sy nak grab 1.

    BalasPadam
  8. Sudah payment.. jap sy attach kat mr baz.

    BalasPadam
  9. Available lagi tak tok? Kalau ada nak grab lagi 1.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami