Khamis, 1 Jun 2017

KECUBUNG RAJA LUMU








Kecubung Raja Lumu , Alhamdulillah pemberian beliau yang amat di hargai, tok hargai.. bukan senang dah la ni nak dapat item dari beliau. 

Item beliau kebanyakan kecubung yang memang jenis rare rare dan di pasaran harga pun boleh tahan, tgk pada peniaga la, lagi lebam dahi lagi mahai.. sedangkan Imam Al-Ghazali sendiri pun ada cakap jangan sampai lebam dahi dan beliau sendiri bersujud ada lapik di dahinya.. tak mahu nampak kesan lebam di dahi dan tak mahu menjadi riak atau ujub . Itu Imam Al-Ghazali.. ok tok sentuh sikit sudah la. Tak payah banyak2 sat g orang marah ke aku ni. 

Kecubung ini mempunyai energy yang nyata berguna :

Kewibawaan

Perisai dari sihir dan guna guna

Penaik aura dan menstabilkannya



Kod Produk : GB5 27217
Bentuk : K.Raja Lumu
MAHAR : RM 90













Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami