Khamis, 8 Jun 2017

CINCIN BERKALIMAH STOK 1





Cincin berkalimah ini FREE SIZE. mana mana jari boleh di pakai kerana ia mampu adjust di bawahnya.

Mempunyai kelebihan : 

Pemagar diri yang efektif

Mempunyai kelebihan menahan jurus kebatinan orang lain yang di lancarkan ke arah pemakai

Pernah dulu di gunakan oleh perguruan Gerak Kilat Sebagai medium perubatan dan penahan sihir mereka dan di gunakan di dalam klinik klinik mereka. 

Item ini mampu diisikan jika anda mahu, ia mampu diisikan dengan Khodam atau dampingan dari kalangan Jin Islam. Jangan Tanya Tok Bunian atau Malaikat. Bukan Tahap Tok mengarahkan Malaikat kerana hanya Allah yang mampu memerintah Malaikat. Manakala Bunian ini tak kira manusia atau bunian jin , mereka ada kehidupan mereka sendiri seperti kita. Anda sendiri mahukah menjaga batu yang di pakai oleh orang lain?.

Insyallah murah sahaja tok maharkan kepada anda. Silakan.. nak grab semua pun boleh , tiada had 

KUANTITI 20 unit

Kod Produk : CKLMAH 8617
Bentuk : Cincin Kalimah
KUANTITI : 20 unit
MAHAR : RM 22 Shj

15 ulasan:

  1. Grab 1 jika masih ada lagi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jika nak diisikan khodam berapa fidyahnya ye tok?

      Padam
    2. Baik. Khodamnya multifungsi?

      Padam
    3. seperti yang tok nyatakan di atas ya

      Padam
    4. Payment done, maklumat dah dihantar ke whatsapp.

      Padam
  2. Grab 1 tok..sye first time mahar ni tok,kalau nak isian berapa kena tambah tok

    BalasPadam
  3. Grab 1 tok,sye first time mahar di blog ini..nak bank in kat mana ni tok? Berapa kena tambah tok untuk isian tu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Maybank 551016691626 My Gemstone

      Kendian W/app 0178259540

      Nama, Alamat, Slip Bayaran dan kod barang...

      Esok Staff tok offday , jumaat.. ahad dia balas, dan ahad dia hantar selasa sampai

      Padam
  4. Tok sy dh update payment ke tuan Baz.tqvm Tok

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami