Rabu, 24 Mei 2017

UANG SUKARNO ALL COLLECTION










1
SOLD OUT
Tn Adam Idris
















2












3















4
SOLD OUT
Tn Ismail RXZ













5

SOLD OUT
Tn Ahmad Kamil














6
















7














8
SOLD OUT
Tn Roy Dunz


















9
















10
















11

SOLD OUT
Tn Seven galaxy














12
















13

















14
















15
SOLD OUT
Tn Puyuh 5















16
SOLD OUT
Tn Adam Idris














17
















18
SOLD OUT
Tn Abdul Mutalib















19
















20

SOLD OUT
Tn Ismail RXZ
















21















22
SOLD OUT
Tn KT salleh














23

SOLD OUT
Tn Shahrol Nizam














24

















25
















26


















27
















28
















29
















30

















31


















32



















33
















34
















35





















36















37


















38


















39



















40

















41



















42

SOLD OUT
Tn Saiful


















43






















44
















45















46
SOLD OUT
Tn Puyuh 5











47












48













49












50













51

SOLD OUT
Tn Ngero Ngin












52













53
SOLD OUT
Tn Puyuh 5













54













55













56

SOLD OUT
Tn Nazra archi










57
SOLD OUT
Tn Adam Idris











58












59












60












61












62












63












64













65

SOLD OUT
Tn Saiful










66

SOLD OUT
Tn Niezam












67












68

SOLD OUT
Tn Niezam













69
SOLD OUT
Tn Silver Rayleigh











70













71

SOLD OUT
Tn Saiful












72














73

SOLD OUT
Tn Afiq Tasha












74
















75














76

SOLD OUT
Tn Akmal













77

SOLD OUT
Tn amer













78

SOLD OUT
Tn Ismail RXZ














79
SOLD OUT
Tn Azrul















80
SOLD OUT
Tn Silver Rayleigh














81















82















83

SOLD OUT
Tn Hempedu pasir












84















85















86
















87















88
SOLD OUT
Tn Lukman Idris















89
SOLD OUT
Tn Silver Rayleigh














90















91















92

SOLD OUT
Tn ubikayu












93

SOLD OUT
Tn Jiwa Metafisika















94















95

SOLD OUT
Tn Sharif Adzmain
















96

SOLD OUT
Tn Azrul














97

SOLD OUT
Tn Akmal













98







SENARAI SUDAH GRAB ( / )





Alhamdulillah siap juga halaman yang 1 ini... untuk halaman ni sahaja Tok spend hampir 4 jam bagi meyediakannya... ini jam 8.04am belum lagi tidur, jam 3pm dan 9pm belum tok buat, sebentar lagi akan buat.


Setiap kali ramadhan berkunjung tiba adalah Guru Guru yang meminta barangan berupa kebal umum lah, delima merah air lah dannnnnnnnnn paling glamour setiap tahun ialah wang sukarno.. 

Ramai orang GAGAL mencari uang Azimat Sukarno ini kerana perincian yang guru berikan..

Nak macam macam :

Ada Puteri Menari lah

Ada tebu 12 batang lah

Ada kerbau tengah membajaklah

Ada Kartini sedang berddoa di pinggiran sawah sambil kerbau membajaklah

Ada Panglima lah

Nak yang ada pendekar lah

Nak yang No Siri " BK " lah

Nak ada wali 3 orang lah

Ada Burung lah

Ada tebu 3 batang lah

Dll



Kebanyakan membawa yang salah... ini tahun insyallah berjaya.. sebab apa?... sebab semua koleksi wang azimat sukarno ada di sini. Kalau guru Kornar kanan kita lepas, kalau guru kornar kiri pun kita lepas.. barang ada, apa mau kisah, insyallah

Semua wang azimat sukarno ini mampu bergulung di atas tapak tangan atau di atas tempat yang panas. 

Mempunyai kelebihan kelebihan tersendiri mengikut jenis not. 


Ini tok lepas kan murah sahaja.. sebab ada banyak bunyi pun. dan di halaman ini semuanya tok masukkan, tiada yang bersisa sebagai stok dapor .


Apa permintaan Guru tarik anda kenal?.... insyallah ini tahun tok rasa dari banyak banyak customer, 4-5 orang pasti jadi jutawan tarik duit, insyallah tok doakan. 



Kod Produk : UANGSKR 24517
Bentuk : Uang Azimat Sukarno
MAHAR : RM 30 



255 ulasan:

  1. Grab 1 tok...tok bagi la mana2 pun

    BalasPadam
  2. Grab 1 tok,tok pilih la mana2 pun tak apa

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. Maaf tuan. 1a sudah di grab oleh tuan adam idris

      Padam
  5. grab 1a 2a 7a 9a 25a 41a 61a 72a

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  7. Salam Tok grab 98a dan 96a

    BalasPadam
  8. GRAB 1 (Ibu Kartini Berdoa)

    .:: Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam
  9. Grab satu tokmat
    -Akmal.

    BalasPadam
  10. lock uangsur 24517 44a

    BalasPadam
  11. Grab 96A

    -Akmal.

    BalasPadam
  12. grab 42a tok

    -saiful-

    BalasPadam
  13. grab 67a tok

    -saiful-

    BalasPadam
  14. grab 71a tok

    -saiful-

    BalasPadam
  15. grab 65a tok, kalau xda spa grab

    -saiful-

    BalasPadam
  16. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  17. Grab 76A dan 96A

    -Akmal.

    BalasPadam
    Balasan
    1. 96a ada org.grab 97A

      -Akmal

      Padam
    2. Grab 97 tok

      -Akmal.

      Padam
    3. Alhamdulillah. So tuan Akmal grab 76A dan 97A, betul?

      Padam
    4. Btol tok grab 76A dan 97A

      -Akmal.

      Padam
    5. Tok paid already.ws to mr baz.😃

      -Akmal.

      Padam
  18. Balasan
    1. Maaf tuan. Semua not yg bernombor siri BK 380936 sudah hbis di grab. Sila nyatakan kod a untuk memudahkan kerja semua pihak. contoh 33a ke, 37a ke dll. Harap maklum

      Padam
  19. Slm Tok Grab 1A, 41A,71A dan 81A

    BalasPadam
    Balasan
    1. 81a ada, yg lain yg tuan nk ni dh xde

      Padam
    2. Ok tok update balik grab 81a, 51a,54a, dan 52 a

      Padam
    3. Tuan, 51a dah di grab tuan ngero ngin pd jam 4:09ptg td

      Padam
    4. Tuan Skyline Turbo, 68 dan 75 a tuan grab juga kan? Sila update di sini kod item yang tuan grab sebenar2nya dengan segera ya

      Padam
    5. Skyliner Turbo24 Mei 2017 10:25 PTG

      Ok tok ungrab 52 a
      List yg di sy grab 81a,68a,75a dan 54a

      Padam
    6. Tok, maaf x tau mne satu dh ni..sy ungrab semua sblm keliru..g pn tkut xsempat nk bank in..harap maaf ya tok bg laluan yg berkehendak..blm rezki lg

      Padam
    7. ya tuan, keliru ka tuan haha.

      Yang tuan dapat :

      54 / 52 / 68 / 75 / 81

      Padam
  20. ungrab 67a
    -saiful-

    BalasPadam
  21. Balasan
    1. Tok saya mohon payment selewat nya pukol 10 pagi esok sebab saya pakai cash deposit tak sempat tadi nk PD..

      Padam
    2. baik silakan, dah bagitau takpa

      Padam
  22. Tok sy nk tmbah satu lg tok..sy tmbah 79a

    BalasPadam
  23. Ungrab 1A 41A dan 71 A
    Grab 51A, 81A

    BalasPadam
  24. Grab 68A dan 75A

    BalasPadam
    Balasan
    1. 68 dan 75a ni confirm ke? kalau x, tuan gunawan grab 68 tu

      Padam
  25. As-salam tok,yg mn lg ade?nk grab 1....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm wbt tuan. 30a hingga 40a maasih ada

      Padam
  26. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  27. Tok ada tak yang belum grab...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masih ada tuan. 30a hingga 40a, 47-50, 82-87

      Padam
  28. Bnyk sngt ni yg grab..yg mne lgi tinggl tok

    BalasPadam
  29. Tok ad lg x wang nie...klau ad sy nk 1 tok...bsok ptng sy bank in...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masih ada tuan.Tok pilih 50a utk tuan boleh?

      Padam
    2. Bley tok...sy trme je ap tok plih...mngkin plihan tok kne dngan cre dy...

      Padam
    3. baik tuan afiq tasha, GRAB 73

      Padam
  30. grab 8a tok,kalau available

    BalasPadam
    Balasan
    1. 8a dah Ade org grab la tok,klau mcm tu sye grab 7a la tok..

      Padam
    2. 7A pun dah ada yang grab tuan, silakan tuan tgk di atas, tok ada buat catitan di atas selepas list harga

      Padam
  31. kalau dah di grab 98A, tok muda tolong pilihkan tok.. saya nak grab 1 wang sukarno

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baiklah tok pilih 95a utk tuan ya

      Padam
    2. Baik tok.. saya GRAB 95a esok pagi saya Bank In.

      Padam
  32. Assalamualaikum Tok .
    Grab 3A..klu tak de apa2 pun blh.
    T/kasih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumussalam wbt.. Silakan tuan. Sila nyatakan nama atau gelaran tuan di bawah ulasan ya. Ada beberapa orang dah yang Tanpa Nama di sini. Harap maklum

      Padam
    2. ok..Tok terima kasih banyak ya ..
      Saya Radzuan..Tok..nanti saya bagi detail kat mr..baz ya..
      Tok...nak pil Tenaga dalam 2 boleh..satu untuk anak saya..

      Padam
  33. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  34. Grab 1 tok. Blh pilihkn yang mana2 saja. Xtau yg mna belum kna grab.

    BalasPadam
  35. Tok sy dh bank in utk 96a dan 79a...detail sy send kt mr baz...

    BalasPadam
  36. Tok grab 95a.dah ada org amik tak

    BalasPadam
  37. PD utk 65a, 71a, dengan 42a. arap smua murah rezeki la ramadhan nie.
    -saiful-

    BalasPadam
  38. Tok,ade lg x? Tok pilihlah untuk sy...

    BalasPadam
    Balasan
    1. minta maaf tuan, Ayat "tolong pilih" tu sebenarnya wife tok, tok baru selesai ritual dan baru selesaikan update seperti di bawah untuk memudahkan pelanggan, sila pilih sendiri ya

      ;)

      Padam
    2. baiklah tuan Shahrol Nizam...

      GRAB 23

      Padam
  39. Di atas ialah senarai yang telah dimiliki 100%. jika anda lihat pilihan idaman anda sudah di grab melebihi 12 jam dan tiada pembayaran dan ULASAN Payment Done maka anda boleh terus Melakukan Pembayaran dan terus menghantar maklumat kepada mr baz untuk di hantarkan kepada anda.

    BalasPadam
  40. Balasan
    1. sudah ada org grab tuan.. tn adam idris

      Padam
  41. 1a - Tn Adam Idris

    2a

    3a

    4a - Tn IsmailRXZ

    5a

    6a

    7a

    8a - Tn Roy Dunz

    9a

    10a

    11a

    12a

    13a

    14a

    15a - Tn Puyuh Lima

    16a - Tn Adam idris

    17a

    18a - Tn Abdul Mutalib

    19a

    20a

    21a

    22a - Tn KT Salleh

    23a

    24a

    25a

    26a

    27a

    28a

    29a

    30a

    31a

    32a

    33a

    34a

    34a

    35a

    36a

    37a

    38a

    39a

    40a

    41a

    42a

    43a

    44a

    45a

    46a - Tn Puyuh Lima

    47a

    48a

    49a

    50a

    51a

    52a

    53a - Tn Puyuh Lima

    54a

    55a

    56a

    57a - Tn Adam Idris

    58a

    59a

    60a

    61a

    62a

    63a

    64a

    65a

    66a

    67a

    68a

    69a - Tn Silver Rayleigh

    70a

    71a

    72a

    73a

    74a

    75a

    76a

    77a

    78a

    79a

    80a - Tn Silver Rayleigh

    81a

    82a

    83a

    84a

    85a

    86a

    87a

    88a - Tn Lukman Idris

    89a - Tn Silver Rayleigh ( salah 1 org pilih lain )

    90a

    91a

    92a

    93a

    94a

    95a

    96a

    97a

    98a

    BalasPadam
  42. grab 90 kalau ada ambik juga grab 70.. kalau ada org ambik. grab jela mna mna Tok. hihi:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. dua dua masih ada

      Tuan Ari GRAB

      90A

      70A

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami