Rabu, 31 Mei 2017

MUSTIKA DARAH NAGA SABARASetiap kerajaan yang Besar ada penjaga di kalangan Naga yang pandai bercakap. Ya, ini lah pengalaman tok di kerajaan Tok sendiri iaitu kerajaan Kota Kayangan atau nama lainnya Al-Qara'i , Kerajaan Kota Kayangan mempunyai sepasang Naga yang senantiasa menjaga keharmonian kerajaan Ini dari serangan musuh terutama serangan pasukan Jin yang di guna pakai oleh kerajaan lain atau kerajaan Jin itu sendiri. 
( www.tokmatlife.blogspot.com ) 

Pada ketika ini hampir semua kerajaan menggunakan Askar Jin sebagai bala tentera mereka memandangkan ancaman dari pelbagai pihak bangsa jin ke atas orang bunian, mereka berperang namun bukan setiap hari. Namun boleh di katakan hampir setiap bulan. 

Batu ini tok perolehi dalam bentuk comot. bukan bentuk cantik begini, bukan beerti ia raw.. bagi tok raw besar dan comot . Titisan titisan darah naga ini hanya beberapa titis sebesar bola golf tapi dalam bentuk leper dan telah kering dan menjadi batu. 

Kelebihannya di gunakan di dalam :

Menimbulkan semangat keberanian dan kepahlawanan di dalam diri. 

Penjaga darah naga ini memaklumkan kepada tok agar ia di rendam ke dalam air bersama sireh pinang yang sudah siap kapur, maksudnya sireh pinang ini di lipat lipat bersama pinang dan kapur makan dan di masukkan ke dalam rendaman air dan di minum selepas ia di rendam dalam masa 30 minit. 

Adakah naga itu wujud?.... soalan yang sering di tanya kepada tok... selalu jawapan pendek tok ialah ada... kalau jawapan panjangnya.... Jin mampu merupa apa sahaja walau pun naga , maka jika ia berupa di dalam bentuk naga pada ketika itu , maka ia adalah naga, jika ketika itu ia merupa kuda..kita tidak memanggil kuda itu naga, benar?Kod Produk : GB7 27217
Bentuk : Geliga Darah Naga Sabara
MAHAR : RM 150 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami