Khamis, 25 Mei 2017

MINYAK RAJA ISTERI (KUANTITI: 24 BOTOL)

AVAILABLE NOW ( 25/5/2017 ) 
AVAILABLE NOW ( 25/5/2017 ) 





AVAILABLE NOW ( 25/5/2017 ) 
AVAILABLE NOW ( 25/5/2017 ) 


Ini barang dah glamer... malas pula nak cakap banyak, , nanti isteri anda tak benarkan anda megadap blog Tok Ini.... 

Bisik Bisik: Untuk tambah isteri.... Kalau ada niat untuk memperisterikan insyallah dapat , kalau niat nak main main, insyallah x kan dapat

Minyak ini di bacakan dengan ayat ayat penunduk dan dalam hal untuk berkahwin lagi anda mungkin tahu siapakah yang indin di tundukkan

AVAILABLE NOW ( 25/5/2017 ) 
AVAILABLE NOW ( 25/5/2017 ) 


Di bawah adalah salah 1 cara memakai minyak raja isteri


AVAILABLE NOW ( 25/5/2017 ) 
AVAILABLE NOW ( 25/5/2017 ) 



Kod Produk : M.RAJA ISTERI
Bentuk Minyak 5ml
Kuantiti : 24 Botol
MAHAR : RM 120

36 ulasan:

  1. Balasan
    1. silakan.. jangan isteri tuan nampak tuan grab sini tau :P

      Padam
    2. baik terima kasih tuan. bujang pun nak kawin tuan

      Padam
  2. Grab 1 Tok.....shhhhh hehehe

    BalasPadam
  3. Grab 1 tok

    'MRL'

    BalasPadam
  4. Tok minyak ni,org bujang bole test
    Pkai ke tok.✌️

    BalasPadam
    Balasan
    1. boleyy..org bujang pun nak isteri jugokk

      Padam
  5. Tok...rasanya belum mampu lg nak tambah..he he

    BalasPadam
  6. Assalamulauikum...saya nak minta izin dari tok untuk amalkan zikir2 yg tok tulis dlm blog GB ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt, diizinkan yang mana sudah di tulis diizinkan

      Padam
  7. Setah dtimbang2 dpikir2 dtilik2 hahaha.ada baiknya stok sbtol.mna la tau ular lidi jd naga.bahahaha.klu dizinkn sya grab 1 ya tok... :)

    .:: Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam
  8. Salam tok. Minyak ni boleh tak dipakai oleh non-muslim. Kalau boleh, mcm mana cara penggunaannya tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt tuan boleh tuan .Allah maha adil. Usah risau. Jika tak boleh memang tok akan tulia awal2 di halaman ya

      Padam
  9. Baik tok. Saya Grab 1. Payment done. Detail payment dah watsaap ke Mr. Baz

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami