Khamis, 25 Mei 2017

IBU DUIT

Testimoni Pengguna 1




Testimoni Pengguna 2


Banyak lagi testimoni yang ingin di paparkan, namun cukuplah untuk ini sahaja, Syukur kepada Allah SWT



Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera

Sudah hampir 1 tahun permaharan IBU DUIT di jalankan bagi menggantikan permaharan dana Ummah. 

Ibu duit ini sama kekuatannya dengan dana ummah namun ia TIADA HAD MASA, Tiada pantangan Pelik pelik , dan paling utama ia merangkap SEKELUARGA di dalam seisi Rumah. 

Cuma Syarat memilikinya amat ketat sekali. 

1 rumah hanya boleh di miliki oleh 1 orang dan 1 keping sahaja, Nilai Not adalah lambang kekuatannya kemudahan :

Memudahkan urusan kerezekian

Pelaris Paling ampuh buat ketika ini

Pelaris diri dan sesiapa sahaja dalam keluarga anda sukar jodoh

Penjaga sesi rumah 


Ibu duit ini datangnya simple tanpa GIMIK pelik pelik hanya untuk menunjukkan "teruk" bebenor not tu. Ia di hasilkan melalui keizinan Mohor Alam Bunian dan penghasilannya hanyalah menggunakan Surah Al-Fatehah sahaja ( ayat ayat tertentu di dalamnya ) 

Pemilik di doakan kemakmuran rezeki, Di lapangkan dari masalah, Di jauhkan dari segala Musibah, di Jaga iman dan takwanya kepada Allah, Di berikan perlindungan dunia dan akhirat, Jika Menjadi kaya Maka Ya Allah Kau jagailah Hati pemilik Not Ini dari Ujub, Takbur dan riak , malah jadikan dia seorang yang lebih rajin bersyukur kepadaMU. 

Bagi memperolehi Ibu Duit ini mahar di kalikan 5 dengan nilai not itu. Maka di FB dan pelanggan yang dah membelinya , tok meminta mereka berfikir semasaknya memandangkan untuk menyimpannya hanya 1 not untuk 1 orang dan 1 rumah.. ia hanya boleh di maharkan lagi sekiranya hilang, koyak atau terbelanja.

MAHAR IBU DUIT 

RM 10 : 50 MLR

RM 20 : 100 MLR

RM 50 : 250 MLR

RM 100 : 500 MLR


Sebelum memilih not manakah yang sesuai , sila ukur saiz perniagaan & punca rezeki anda... Ibaratnya kedai kecil barang tak banyak, x berbaloi anda memiliki NOT 100 .. pelanggan ramai barang asyik habis pun susah, pelanggan kecewa dan ke kedai lain. 

Tok bagi contoh:

Kedai Runcit cukup dengan Not 20

Kedai makan Cukup dengan Not 50

Restoran sederhana dan besar Boleh untuk Not 100

Peniaga Kecil kecilan dan Gerai cukup Not 10

Makan Gaji Cukup Not 10

Ia juga di gandingkan bilangan ahli keluarga di dalam rumah anda, dan anda mampu ukur sendiri dengan keperluan


Kos Pos ialah RM 9.00 ( Semenanjung ), RM 10 ( Borneo ) 



75 ulasan:

  1. salam Tok..mcm saya ni kontraktor perumahan yg x maju2 ni😊,seeloknya guna not berapa?

    kalau nk mcm mana cara dia Tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt tuan, jika tuan pemaju perumahan tapi masih gagah lagi lesen, sila gunakan not rm 100

      Padam
    2. terima kasih Tok atas pencerahan..insyaallah..nti saya nk 1..😊

      Padam
    3. Tok..utk ibu duit ni,detail ape nk kena bagi?

      Padam
    4. Ibu duit ni tok tak akad nama, nanti susah tuan nak jual balik kalau nak upgrade. jadi tok buat umum.

      Nama, alamat dan nama brg mcm biasa. kalau nak akad nama , sila bagi nama bn mak

      Padam
    5. terima kasih tok atas pencerahan

      Padam
    6. assalam tok..no yg kat atas tue mana yg ada whatsapp dan mudah dihubungi..tq

      Padam
    7. w.salam wbt tuan.

      Untuk HANTAR TEMPAHAN : 0178259540

      Padam
  2. tudia..baranggg baekk sekali sudah keluar

    BalasPadam
  3. Tok..yg bahagian minyak raja isteri x boleh buka lah tok..buka jadi heng tepon..try Tok cek kenapa..😊

    BalasPadam
    Balasan
    1. tu maksudnya tuan x di benarkan pasang isteri ramai ramai hahah :)

      Padam
  4. salam tok. grab 1 rm20 = rm 109. rabu depan saya bayar.

    - rockafella -

    BalasPadam
  5. Asalamualikum tok..kalau saya nk buat macm mana ibu duit ni..terus bagi tahu mr baz aja ke tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya tuan, terus order dari dia sahaja. tak perlu grab grab sini , direct order

      Padam
  6. salam tok. grab 1 rm20 = rm 109. rabu depan saya bayar.

    - rockafella -

    BalasPadam
  7. Balasan
    1. selepas fikir masak2, sy mahar not 50 ya tok.
      minggu depan payment.

      Padam
    2. as salam tok,
      payment done utk not 50.
      Beli ya tok. tq.

      Padam
    3. Wslm wbt. Alhamdulillah. Tok jual ya

      Padam
  8. Untuk memiliki ibu duit ini anda perlu pikir semasaknya kerana anda tak boleh membeli lebih dari 1 not.

    Jika anda nak upgrade ke not lebih besar anda perlu sedekah atau mahar atau bagi pada org lain pula. Baru lah boleh upgdare not lebih besar..

    Semenjak hampir 1 tahun ia di maharkan lebih dari 90 pelanggan ingin upgrade ke not lebih besar kerana jasanya alhamdulillah

    BalasPadam
  9. Salam tokmat.kalau mcm saya ni student lagi.yg mana sesuai tok.

    -Akmal.

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan... student pun kalau berniaga besar kena pakai not 100, kalau x berniaga rm 10-20, kalau ada bisnes sikit sikit sambil belajar amik not 50 dah cukup lah

      Padam
  10. Menarik ni...ada had pengeluaran ke ni tok?tnya siap2 tkot nti x smpt pla.

    .:: Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam
  11. Salam tok. Sy nak note 20 = rm100 kan? Nnt update payment dgn besi kuning

    BalasPadam
  12. salam tok, ibu duit nie ada pantang larang tak?

    -saiful-

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm wbt tuan. Jangan buat maksiat pantangnya

      Padam
    2. Wslm wbt tuan. Jangan buat maksiat pantangnya

      Padam
  13. Salam, jika kita makan gaji, main forex & investment...not apakah sesuai...tq ya.

    BalasPadam
  14. Kalai kerja operator kilang je tok..yg mana sesuai..mne tau dpt naik pngkat or kje yg lagi baik dngn izin allah

    BalasPadam
    Balasan
    1. not 10 atau 20, tapi not 20 lagi cepat la, in sya Allah

      Padam
  15. Kalai kerja operator kilang je tok..yg mana sesuai..mne tau dpt naik pngkat or kje yg lagi baik dngn izin allah

    BalasPadam
  16. Tok kalau kerja sebagai security not mana yang sesuai ye

    BalasPadam
  17. Salam tok. Saya Grab 1 not 20 = 109 mlr ya. Bayaran skali buat serta item lain hari minggu ni.

    BalasPadam
  18. tok, saya nak grab 1 note rm20. saya tak pernah lagi beli barang di sini, mintak tunjuk ajar berurusaan. tq.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya tuan. silakan.. Untuk not 20 maharnya ialah 109..rm 9 tu kos pos.

      Maybank 551016691626 my gemstone

      Kemudian tuan whatsapp 0178259540 ke no PA tok slip bayaran, nama, alamat dan nama brg. brg tuan akan sampai dalam masa 3 hari terengganu bekerja.

      Padam
    2. payment done. tok boleh check dulu. -zuly

      Padam
    3. baik tuan, alhamdulillah. Hantar detail ke 0178259540

      Padam
  19. Salam tok saya kaje bawak taksi (grap car)baru sahaja berhenti kerja..duit yg mane yg sesuai dgn saya tok..

    BalasPadam
  20. Kalau not 20 = 1berape kane bayar tok..

    BalasPadam
  21. Ok tok hujung bpn 6 berapa nak kane bayar..saya Mohamad Rohaizad binti Ramlah

    BalasPadam
  22. salam ramadhan tuan..payment done.
    details dh sent ke whassap tuan.

    - Rockafella -

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam ramadhan tuan. Terima kasih tuan

      Padam
  23. Kehadapan tok yg dirindui.. hihi..
    Nak grab satu lg ibu duit note rm20 bulih? Kawan nak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam tok. Nak tukar note 50 bulih lg ke? Kalau bulih ptg ni nak buat payment

      Padam
    2. Wslm,boleh dgn syarat yg dh ada tu kena bg org lain

      Padam
    3. Baik. Sy setuju tok. Nnt sy selesaikn dgn baz. Mekasih tok... uwaaaa. Sugih tu cantik..

      Padam
    4. Baik, ya mmg amt cantik tuan

      Padam
    5. Salam tok.. payment dah setel. Dah wasap baz. Maaf lambat ckit. Terbz

      Padam
    6. Wslm wbt.. Alhamdulillah. Jazakallah

      Padam
  24. Grab note 50 tok

    BalasPadam
  25. Salam Tok Payment done

    BalasPadam
  26. Salam tok mat payment done

    BalasPadam
  27. Salam tok mat payment done

    BalasPadam
  28. Assalamualaikum Tok, kalau saya nak Grab Not 20 masih ada lagi ke?

    Shahrim p.gudang

    BalasPadam
  29. As salam, stok ibu duit ada lg tk

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.salam wbt tuan. masih ada silakan 0127845231

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami