Ahad, 21 Mei 2017

HONEY GEMS ( PERMATA MADU )

SOLD OUT 
TN AKMAL


Ada yang kata ia mani gajah kristal, tok kurang bersetuju kerana mani gajah kristal uratnya lain... haa tu yang dok kata , antara mani gajah dan batu apa tu.. apa nama dia... lain uratnya x sama. kalau pandai tgk uratnya insyallah dapat la yang ori. 

Batu ni bukan kristal mani gajah, Tok mengenalinya sebagai permata madu lebah kerana warnanya dan ia pernah keluar pada tahun 2012 dulu dan di jadikan sebagai medium pelarisan niaga dan diri ( cepat jodoh la ) 

Insyallah semua dengan izin Allah jua. Jika kita Yakin asbab ini adalah usaha yang Allah Gerakkan kita memilikinya , insyallah PASTI ada kegunaannya untuk diri kita. Itu sudah Allah tulis sebelum kita lahir lagi. setuju?. 

Cuma Allah bagi kita akal nak taksub kepada benda ni atau kita ada sempadan bahawasanya ini cumalah sebuah usaha yang diizinkanNya. Ya lah.. bukan kita p sembah tok pekong atau sembah batu ni.. tapi kalau kita sesat... dok p sembah batu ni pulak, hak tu yang Allah Murka. 


Insyallah silakan... Kod Produk : GB7 18417
Bentuk : Permata madu
MAHAR : RM 60

8 ulasan:

 1. Tok.cincin silver yg sedia ada bukan handmade + upah masukkan batu berapa tok mahar dia ?

  -Akmal.

  BalasPadam
  Balasan
  1. cincin silver ya tuan.. sekitar RM 120 tuan, tapi bab cincin perak ni kena rujuk melaui mr baz kerana emas perak bahagian dia, yang tok ada ialah jenis aloi dan titanium

   Padam
  2. Kalau aloi dan titanium pulak skitar berapa tok?. Maaf banyak tanya😓.

   Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami