Ahad, 12 Mac 2017

GELIGA SULTAN RADEN PUYUNG MURBA















































Sekian lama tok menunggu untuk mengenali pemerintah Kerajaan Sabara dan akhirnya 2 minggu lepas baginda akhirnya menjemput Tok muda melawat baginda di dalam balairung Serinya yang indah. Suasana yang sekelilingnya di selubungi Pokok buah buahan yang lebat berbuah bermacam warna , Balairung serinya kiri kanan di duduki menteri menteri dalam negeri sebanyak 3 tingkat beerti 6 baris di kiri dan kanan, Alhamdulillah berkat anugerah pengajaran guru Ghoib Tok Raden Sako Mahawangsa perkenalan ini tidak menjadi sulit , selesai urusan perkenalan Puteri puteri Baginda keluar menghadap dan mempersembahkan beberapa dulang antaranya berisi persalinan , tepak sireh hitam , beberapa keping daun emas yang kering dan geliga di atas. 

Geliga ini mempunyai khodam berupa harimau Berkepala singa yang mampu dengan izin Allah di jadikan sebagai Azimat :

Penggerun

Penunduk musuh 

Memudahkan cara 

Untuk pemiliknya. 


Item ini ada banyak namun tok ingin memberikannya kepada beberapa kenalan yang bermasalah di dalam pekerjaan mereka, rumahtangga mereka dan juga pergaulan mereka seharian . Jika anda masih di dalam kategori di hormati maka tidak perlulah memilikinya , ia hanya untuk mereka yang langsung tidak di hormati malah kata kata mereka langsung tidak di terima individu sekeliling mereka. 


Kod Produk : GB1 27217
Bentuk : G.Sultan Raden Puyung Murba
MAHAR : 0.15 sen Mlr


Ini ialah mahar yang di tetapkan Sultan sendiri sebagai hadiah dan akad geliga. Tok minta anda tolong pertimbangkan akan kos posnya ya RM 8. Tok tak meminta , tapi pandai lah pikir hahaha

Stock dapor tiada . 





41 ulasan:

  1. Balasan
    1. 1A ada rahsianya, khodamnya berupa serigala ..yang tu saja 1 sesat

      Padam
    2. Payment Done Tok, terima kasih dah..waps ke tn Baz

      Padam
  2. Grab 1A

    BalasPadam
  3. Grab 1A

    -megat

    BalasPadam
  4. Grab 1A
    -megat-

    BalasPadam
  5. Grab 1A
    Mohammad Dzulhasri

    BalasPadam
  6. Grab 3a tok muda jika masih ada.

    BalasPadam
  7. yang lain tidak dapat.... maafkan tok ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. K terima kasih tok takde rezeki...alhamdulillah rezeki mata pun jadilah

      Padam
  8. Tok grab 3a tok klau Ade rezeki sye mmng mermelukan item jenis ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. sudah ada yang grab tuan , belum rezeki tuan

      Padam
    2. OK Tok mnkin xde rezeki lgi .. Trima ksih tok

      Padam
  9. tak sempat dah sy nak grab tok...tak ada rezeki

    BalasPadam
  10. kalau masih ada nak grab 1 tok

    BalasPadam
  11. Salam tok.. Masih ada ke stok ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha, brg mcm ni, dalam 1 hari saja habis puan ct.. xda dah la

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami