Khamis, 9 Mac 2017

AZIMAT TOK GURU






Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. 

Dengan rendah hatinya tok mempersembahkan kepada anda semua item yang dulunya hanya kami Murid Cekak Maut ajaran Tuan Guru Nordin Awang Perolehi. Beliau sudah kembali ke Rahmatullah akibat sakit asma yang di deritai sejak tok berguru bersamanya dulu. 

Item ini tok perolehi dari Rakan Segurunya di Melaka yang mana dulunya mereka berguru dengan seorang Guru di Indonesia sekitar tahun.

Nak Tengok Siapa Pak Guru tok tu boleh lah menonton filem Raja Bersiong , dia berlakon sebagai pengawal istana saja, yang bongkok tu dia lah. 





AZIMAT TOK GURU

Azimat ini banyak kelebihannya, amat amat amat banyak sekali. Ia di perbuat dari Tempurung jantan dan kemudian di ukir wafaq di dalamnya akan Nama Allah dan Muhammad dan kemudian ia di sealkan dengan Wafaq Ghoib dari Pak guru kemudian di jahitkan dengan kain hitam dan di wafaqkan ghoib dengan pengunci dari campur tangan jin jin di luar sana. 

Ia di pakaikan sebagai kalung dan berfungsi sebagai :

kekuatan badan dari pukulan, tahan di pukul 

Pengesan makhluk ghoib di mana mana sekalipun, rantai dan kalung akan terasa panas, semakin dekat maka semakin panas di rasakan habanya di rantai dan kalung, tapi tidaklah sampai melecur. haba saja

Di jadikan ubat gangguan, SAKA, gangguan Jin ifrit , Hantu Setan yang merasuki badan pesakit, rendamkan sahaja dalam air dan di baca bismillah dan selawat, bagi minum atau kumur dalam mulut kita dan sembor ke arah pesakit insyallah sudah banyak terbukti keberkesanannya. 

Pantangannya tidak boleh masuk ke dalam tandas, sekiranya masuk juga genggam dalam penumbuk, selawat 3x dan cium sekali. item terus meninggi auranya seperti sedia kala.

Org membela hantu, jin, Pakai sihir akan lemah dan kalah di hadapan pemakai azimat ini , mereka akan hilang kepercayaan diri, lemah anggota badan, tiada keyakinan diri dan sekiranya mereka bercakap di hadapan kita mereka tidak akan mampu meninggi suara atau bertindak tegas ( sombong ) 

Pelindung diri dari Sihir, Org kena rasuk tak boleh dekat, kalau org kena rasuk cuba dekat untuk memudaratkan kita, dengan tenungan sahaja pesakit ini mampu terhumban ke belakang , hal ini sudah terbukti ratusan kali di dalam perguruan kami semasa melakukan rawatan.

Boleh di berikan kepada anak / isteri atau org terpercaya untuk membawanya ke dalam hutan, rumah angker, kawasan berhantu atau berpenunggu, insyallah di lindungkan dari gangguan , kejahatan dan kezaliman Jin dan Setan


Mahar Di bawah tidak kena dengan itemnya, namun sebanyak ini yang di persyaratkan oleh Pak Guru di Melaka. Maka silakan. Tok ingin mengingatkan barang ini tok cuma sediakan untuk 1 biji tempurung sahaja. Sekiranya habis. maka anda perlu menunggu kata kata daroi tok dan tok juga menunggu kata putus dari pak guru.

Jika anda ingin memaharkannya lebih dari 1 , maka ia cuma di HALALkan untuk anak isteri anda / saudara mara terdekat, item ini tidak boleh di jual kembali kerana yang rugi ialah diri anda sendiri


Kod Produk : AZIMATTJANTAN
Bentuk : Azimat Pak Guru
MAHAR : 128 Mlr






100 ulasan:

  1. Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Terima kasih tuan. Alhamdulillah

      Padam
    3. Sama2 Tok..alhamdulillah

      Padam
  2. Lock deposit satu azimat tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam Tok. Mahar tebus penoh sebelum atau pada 21.3.2017. Tkasih Tok

      Padam
    2. Payment done. Butir penoh bayaran dah hantar kat Mr Baz pada 10.3.2017. Tkaaih Tok Mat

      Padam
  3. Balasan
    1. Payment Done , Details Wup Mr Baz

      Padam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Payment done Tok, wap's to tn Baz detail nya thank you

      Padam
  6. Balasan
    1. Salam tok muda, payment selesai...Details dlm WhatsApp yer tok muda...Terima kasih na...

      Padam
  7. Balasan
    1. Payment done tok. Dah WhatsApp details tadi ke tn baz. Terima kasih tok.

      Padam
    2. Terima kasih tuan. Alhamdulillah

      Padam
  8. Grab 1 tok. X pasti sy dah terpost atau tak yg pertama td.

    BalasPadam
  9. Item ini tidak kena dengan harganya kerana ia terlalu murah jika di bandingkan dengan nilai tempurung buta sahaja. Tapi insyallah sudah otu kata pak guru. Tok juga sepakat dengannya akan mahar tersebut.

    Item masih available. 1 tenpurung tu pengalaman tok. Item ada lebih dari 100pcs. Saiz pelbagai selagi mana boleh di tulis Allah Dan Muhammad di dalamnya. Kekuatannya adalah sama. Kalau x cukup lagi. Yg halaman sebelah mahar 2000 tu tok akan serah kembali dan di buat semula oleh pak guru

    BalasPadam
  10. Slm tok grab 1

    BalasPadam
    Balasan
    1. Payment Done

      Padam
  11. Balasan
    1. Payment done tok details send to baz..tq

      Padam
  12. Salam tok izinkan sya grab 1

    BalasPadam
  13. GRAB SE KALAU ADA REZEKI
    .:: Hempedu Pasir ::.

    BalasPadam
    Balasan
    1. P.D
      .:: Hempedu Pasir ::.

      Padam
    2. Izinkan sya grab 1 lagi tok..boleh? barang baek dan rare mcm ni sukar untuk dilepaskan tok. bukan selalu ada.

      .:: Hempedu Pasir ::.

      Padam
    3. P.D
      Jumlah = 2
      detail dh wasap tn.baz

      .:: Hempedu Pasir ::.

      Padam
  14. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  15. Balasan
    1. Payment done tok..detail da wasap mr baz..

      Padam
    2. Baik tuan. Terima kasih alhamdulillah

      Padam
  16. Item masih available untuk 12 unit lagi sebelum sold out

    BalasPadam
  17. Balasan
    1. Payment done Tok dh hntar detail kt wsapp..

      Padam
  18. Lock satu lagi azimattjantan dan minta jelaskan pada atau sebelum 21.3.2017.
    *Nota*
    (Lock pertama yg saya buat dah dijelaskan bayarannya pada 10.3.2017 dan butir2 penoh bayaran dah hantar kat Mr Baz)

    BalasPadam
  19. Waalaikumsalam tok muda...item masih ada lg ke?

    BalasPadam
  20. Balasan
    1. baik ada 7 lagi silakan.

      Pak Guru dah maklumkan stok sebelah lagi akan dia berikan kepada tok yang dah siap dia jahitkan dan proses .

      Kuantiti berganda semula kepada........tok belum kira ....tapi banyak

      Padam
    2. Slm tok Payment Done..Detail dh whatsapp Mr Baz

      Padam
    3. w.salam wbt tuan, alhamdulillah

      Padam
  21. Salam Tok....ade lagi ke....nak satu

    BalasPadam
  22. Pyment done.....terimakasih Tok.

    BalasPadam
  23. Grab 2 tok kalau ada lagi, untuk keluarga.

    BalasPadam
  24. Salam tok kalau pakai ikat kat lengan blh x sebab dok bisa la gantung kat leher

    BalasPadam
  25. Salam tok...nk tanye jg ni..
    1. Ini pecahan tempurung buta halaman sebelah ker?
    2. Kalau simpan kat wallet jer mcm mne plak?
    3. Kalau rendam kat air dan basah nak keringkn jemor je ker?
    4. Kakau dh trase pns nk bt ape plak?

    Maaf sesangat tok banyak trlalu banyak soaklan plak.utk pngatahuan umum semua kat sni je tok.. (786)

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt tuan, Soalan bagus:

      1. Ya

      2. Atas pinggang sahaja tuan kalau tak mahu buat kalung

      3. Bebas .kalau jemur pun x kan merosakkan struktur dan aura tempurung

      4. Ia bukan panas api, ia macam kita sarungkan wayar kabel hp ke leher kita yang sedang caj. haba ini cuma penghalang makhluk berniat jahat ke atas kita dari menghampiri, yang tiada niat tidak ada apa apa efek. haba ini akan muncul untuk menghalau, namun sekiranya makhluk semakin dekat , ia akan menjadi semakin panas tapi bukan melecur kan kulit, kalau dah terlalu panas jangan di tunggu tuan... baca apa apa atau buat pemagar diri

      Padam
    2. Klau letak Dlam beg je bleh kan tok takpun kna pkai kalung jgak ..

      Padam
    3. boleh tapi ia syarat kena di center badan , pusat atau dada

      Padam
  26. Salam tokmat.. grab 1 klau ada lagi.

    BalasPadam
  27. Grab satu Tok. Payment details dh bagi Mr Baz skali dgn myk gaharu ghoib. TQ.

    BalasPadam
  28. Assalam Tok..sy ad pertanyaan..jika kita pakai azimat ni..ad hal kecemasan utk selamatkan org dlm kelab malam..khasiat nya masih ada x Tok atau khasiat nya bkurangan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. W.salam wbt tuan. Di bolehkan sekiranya darurat

      Padam
    2. Ok tok..terima kasih 😘

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami