Ahad, 5 Februari 2017

KECUBUNG PERMATA BAIDURI















































































































SOLD OUT
Tn Bespower



Alhamdulillah..
Di atas semuanya jenis kecubung air..tu panggilan melayu lah ya, kalau bahasa nusantara di panggil batu kecubung.. kalau di Indonesia ada nama dan peringkatnya dari segi peminat batu permata.

Kecubung air ini kalau mengikut zaman orang lama lama kita, ia di gunakan di dalam perawatan demam panas anak kecil, anak besar pun boleh juga, caranya di rendamkan ke dalam air semalaman dan di minum keesokan harinya, insyallah sembuh 

Kecubung ini juga jenis kategori " Batu hidup " walau tanpa akarnya .. bila di pakai di jari uratnya mampu bercambah dari masa ke semasa mengikut suhu badan pemakainya, itu yang menariknya tentang kecubung. 

Di atas ini ada pelbagai jenis, ada jenis cermin, ada jenis pelangi ada jenis plain , jika anda ingin tahu, yang jenis ada urat melintang di dalam itu jenis pelangi, bila di hadapkan ke cahaya ia akan mengeluarkan warna pelangi 7 warna, jika cermin uratnya menghadap ke permukaan, jenis ini mampu bereaksi seperti cermin tapi tak lah sejelas cermin.. kalau jelas tu namanya kaca boh. 

Ia mempunyai unsur penyejuk, penstabil aura dan menstabilkan aura, boleh juga di rendamkan ke dalam air minuman di rumah dan di jadikan minuman harian, ni kalau buat tak payah dah nak beli produk kecantikan dan awet muda lain. Tawakal kepada Allah, insyallah selamat dan maqbul


Kod Produk : KB 1217
Bentuk : Kecubung Baiduri

MAHAR : 70 Mlr

GRAB SATU SATU : 60 Mlr

GRAB SEMUA : 300 Mlr

Mahar di atas bukan mahar kecubung tau, tambahan dengan saiznya itu. Jenis macam ni dan saiz begini Minima prize ialah RM 80 sekarang.. tapi insyallah tok boleh bagi pada harga ini kepada anda..






6 ulasan:

  1. Balasan
    1. w.salam wbt , silakan tuan power

      Padam
    2. Terima kasih.Settled payment.5/1/17@2151hrs.Ref 3991502108
      Dah whatsapp details ke 011-17829294

      Padam
    3. sama sama tuan... erk, mana wassap tu tuan

      0178259540 tuan

      Padam
  2. Aaaaaa...ye ke nombor 9540? Abis tu sapa yg reply nombor 9294 tu ye? Baru tadi ada reply...aaaaaa..sapa plop reply..camno ni..Hihi

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami