Selasa, 24 Januari 2017

MUSTIKA SUGIH E3


Belum suluh warna coklat

Bila suluh warna emas

Kali ke-3 ia keluar.... anda jangan sangka benda ni banyak... macam lain lain mustika, sekarang kita mungkin dapat banyak, tapi kalau dia dah stop bagi... tunggulah silap haribulan jenis sugih ni lagi 2 tahun. tu peraturan di sini .... dan tok pun x mampu nak jangkakan bila dia habis dan bila dia akan hadir lagi Sugih ertinya Kekayaan. 

Mustika ini mempunyai kekuatan alami sebagai penarik kekayaan dari 6 penjuru dengan izin Allah, Mempunyai penjaganya dari kalangan Ahli Mul Ghoib yang solah dan taat kepada Allah , Bagi pemiliknya kekayaan akan mudah di perolehi sekiranya pemilik dengan Allah Hubungan bagus , Insyallah Allah itu maha kaya , tidak mustahil sekiranya DIA ingin meminjamkan sedikit kekayaan di dunia ini kepada anda insyallah . 

Dengan adanya mustika ini dan usaha anda maka : 

Mempermudahkan pekerjaan dan perniagaan 

Mudah naik pangkat

Di jauhkan dari segala marabahaya dan bencana 

Di kurangkan dugaan dan cabaran hidup 
( Namun ingat kekayaan adalah cabaran paling tinggi di dunia ini ) Sekiranya pemilik mustika ini ingin di khianati insyallah dengan kuasa Allah pengkhianat akan menerima tumbal dengan sendirinya berdasarkan pengkhianatan yang dia lakukan , sekiranya berat, maka berat lah 

Terkadang kita memakai, pesaing juga "memakai"... sekiranya "pakaian " kita tak sekuat dia, maka barang kita akan hangus, namun insyallah dengan adanya perisai dan tumgbal dari mustika seperti ini, insyallah ibaratnya org tikam kita di tepi, penumbal akan tikamnya dari depan. 

Tiada amalan di perlukan, amalan solat pun terkadang tak cukup ini kan nak tambah amalan lain?... Insyallah cukupkan solat, maka Allah akan cukupkan Buat mu SegalanyaKod Produk : GB3 23117
Bentuk : Mustika Kekayaan
MAHAR : 3000 Mlr 

GRAB 1200 Mlr


3 ulasan:

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami