Selasa, 10 Januari 2017

GELIGA ASHIF BARKHIYA




























Alhamdulillah keluar lagi namun kali ini lebih menarik dan tertarik akan aura serta energynya. 

BIODATA 

Nama Permata : Geliga wulung
Asal : Kerajaan Terbesar Jin
Pemberi : Syed Hj Ashif Barkhiya @ Ashif Barkhiya

Kenal?...

Ia adalah antara Bangsa jin yang masih ada semenjak Zaman Nabi Sulaiman A.s dan kini sudah memeluk ugama islam yang di bawakan Nabi Junjungan kita, nabi Muhammad S.A.W. Jika ia bukan pemberian beliau, maka sepertinya tok sudah menfitnah 1 makhluk bernama Hamba Allah. Maka ini bukan fitnah, ini adalah kenyataan sebenar.

Apa yang menjadi tanda soal ialah mengapa diberikan permata ini kepada tok untuk di maharkan , wallahualam bissawab, dan ia hanya boleh di miliki muslim sahaja. Minta maaf tok bukan nak perkauman , dah permintaan dia nak buat mcm tu. item lain ada lagi tuan tuan yang bukan muslim, usah khuatir , insyallah, Allah tu adil.

Dalam seminggu ni tok sedang mengamalkan sejenis ilmu yang melibatkan nama beliau, untuk tujuan apa, itu urusan Tok. Dan amalan itu mesti di lakukan selepas asar sebelum maghrib, so malam tok free  boleh update blog dan game hah.

Cuma disampaikan " jika ia tidak sampai kepada orang yang di maksudkan , maka kamu masih akan berjumpa aku lagi untuk diberikan hinggalah ia sampai kepada orang yang ku tuju "..

Wallahi... ke ada di antara korang ni dok amal ilmu apa apa ni?... khusus ilmu perang la. sebab bangsa jin jenis ni dia takkan bagi apa apa yang tiada kepentingan di dalam ugama.

Kod Produk : GAB 9117
Bentuk : Geliga
MAHAR : 350 Mlr

GRAB SATU SATU 250 Mlr

GRAB SEMUA 300 mlr




8 ulasan:

  1. Salam, sabar tn.shahrol, gaji beberapa hari jer lagi...both batu permata cun..masuk mata. Cuma khasiatnya, tok tak khabarkan lagi kat kita....mohon pencerahan tok. Tq ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tuan Iblis Singa, tolong bagitau kelebihannya macam tok bagitau tu hari

      Padam
  2. Maaf lambat tgk update hihi..kelebihannya ia mampu memerintah jin untuk tujuan2 yg sederhana..cuma nak suruh ambilkan rokok untuk kekita tak boleh lah..t.kasih tok atas amalan geliga jin arshif barkhiya ni..ayah rasa teruja sangat nk test barang istimewa ni,insyaallah....

    BalasPadam
  3. Salam tok,izin utk grab 1a

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami