Ahad, 25 Disember 2016

BATU CUN














Amacam Cun?.....Cunnnnn

Alhamdulillah ni kecubung Ammar... tok la panggei sebab Abg Ammar yang bagi., dia ni penguasa di Pulau Pinang.. Alhamdulillah . 

Uniknya pada warna dan urat. Kegunaan amat besar sebagai :


Penarik kerezekian di Siang hari dan Kewibawaan besar di malam hari...

Sapa yang sesuai utk perkara macam ni?... 

Imam Masjid

Bilal

Polis Yang kerja shift

JPJ 



Apa sajalah yang melibatkan siang dan malam depa bekerja, insyallah belum cuba belum tau, ni rahsia Allah Sirr Allah, kalau kenai dah cinta, kalau tak kenai mana nak mai cinta betui



Kod Produk : GB1 211216
Bentuk : Batu AMMAR
MAHAR : 200 Mlr


Kalau GRAB insyallah amik lah 120 Mlr sahaja ... rezeki Hak Allah belaka, silakan , kalau nak lock deposit kena ikut harga atas.. tok mals dah nak cakap banyak, bayaq harga grab tapi L.Depo.. tu pun sama kat sana tok tuntut la apa susah. 



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami