Rabu, 23 November 2016

AKIK LAPIS







Amacam, real kan?... Ini akik lapis yang sampai di riba tak jadi asli, toksah kata, malu nak sebut banyak kali.. Kekuatan zikrullah lemah la.. bila kita tengok mai benda bukan bukan tak asli batu , kita tau sendiri nak kena pusing balik zikir sebanyak 70,000x tu dalam masa 3 malam. 

Tok mula mula tengok pun tertipu juga, aih,, macam akik lapis saja no... ini kalau newbie memang sohih mudah di tipu punya... ini sintetik tapi sintetik pun ada seninya, ada nilainya.. batu sintetik Rm 12000 pun ada tau jangan buat main. Selagi lawa, selagi tu lah ada peminatnya. 

Barang macam ni tok pukul lunsum sahaja, harga sama Rm 50, kecuali lah ia Extrim lawa gila, nak dapat pun susah, maka Up sikitlah kan harganya.. 


Akik lapis sintetik ini kelebihan isiannya dari alam ghoib ialah :

Pengasehan


Sekuat mana , sekuat MG ka, Sekuat Azimat ka, wallahualam la... Tok nak p test, nak cari kena katok ngan bini bhahahaha... tak lah.. dia ok.. sporting.. 


Ok silakan


Kod Produk : GB-7 161116
Bentuk : Akik Lapis 
MAHAR : 50 Mlr



Dalam Kepala tok sekarang ...mungkin kita akan letakkan Lock Deposit ni kuasa no 2 selain Grab... Maksudnya Grab Boleh makan Lock deposit.. Maklumlah tok dah mula dok kelih la ni ramai dok boh lock depo.. deponya mana?... 

So, dalam dok berfikir ni juga tok bagi kepada mereka masa untuk berubah.. Kalau tak.. maka kita terpaksa mulakan langkah untuk mengubah sistem 

===================================

Bagi Newbie... sebelum melakukan pembayaran sila tunggu komen di keluarkan oleh tok, selepas konpem anda menang, maka dah boleh buat bayaran ya...

Maybank 551016691626 My Gemstone 

RHB 20129160006603 My Gemstone

Kemudian Hantarkan gambar slip bayaran 

Nama

Alamat

Kod Barang 

Ke


0178259540

SIAP!!!



19 ulasan:

  1. Balasan
    1. silakan.. tuan Ym masa buat pembayaran deposit, di ulasan bank letakkan depo ( kod ) ya

      Padam
  2. BANYAK LOCK DEPO LANI X FEEDBACK KELIK DI BLOG GB.
    SHOULD BE INFORM BACK X GITU TOK..SPEKING LA PLAK HAHAHA..
    KITA DOK CAKAP BNYK..PADA HAL NEWBIE JGK..HIHIHI MAAF NOH
    (BARD)

    BalasPadam
  3. Setuju tok...kasi kuasa veto sama itu grab hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amboi. Tu tanpa nama . Boh la nama id ka gelaran ka hehe

      Padam
  4. setuju tok, grab adalah 1st priority.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hurm.. tok masih di dalam pertimbangan ni tuan , bukan apa.. kami di GB juga ada bebanan nak membayar gaji pekerja, pekerja tok gaji sebulan 2x dan setiap dri mereka lain lain hari pulak tu.

      Insyallah tok menilainya dahulu bagaimana. mungkin kita akan meletakkan begini jika mengikut power

      1. GRAB
      2. Lock deposit
      3. Lock


      Kalau ada org lock.... lock depo dan grab boleh batalkan.. kalau ada orang lock depo dan ada orang Grab, maka Ia boleh batalkan Lock deposit berkenaan..

      Ia masih di dalam pertimbangan tok lagi tuan. Itu hari tok bagi kelonggaran lock depo ada deposit, tapi ramai juga yang tak melakukan deposit. ramai tu average 3:5

      Padam
    2. TERBAIK TOK....
      SO SIAPA YG GRAB..MAKA ITU LAH REZEKI BELIAU.
      12JAM XDA PAYMENT...BATAL. HIHIHI
      (BARD)

      Padam
  5. Slm tok... kalau sy cdgkan.. payment utk lock deposit tu dilakukan dlm tempoh 24jam.. lbh dr tu.. lock depo terbatal.. utk bg peluang kpd org lain.. lg pun.. grab byr dlm tempoh 12jam kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hurm. Idea menarik juga tu. Tapi bagi yg bayar base in gaji. Mungkin agak kejam juga. Hurm.. takpa nanti tok pikirkan tempoh yg lbh sesuai. Terima kasih tuan

      Padam
    2. Dia byr mhr deposit dlm tempoh 24jam tok... baki mhr still dlm tempoh 1 bulan... seperti biasa... just deposit tu.... wajib byr dlm tempoh 24jam.... utk lock deposit..

      Padam
    3. saya berpendapat utk lock depo, bayaran depo dlm masa 12jam dan grab pula bayaran penuh dlm tempoh 24jam memandangkan tempoh lock depo dah drag sebulan.. agak lama di situ.. jadi lepas ni perlu berhati hati la ketika nak grab/lock depo.. bg peluang kpd org lain yg berhajat dan berkemampuan..

      Padam
    4. maaf tok, pendapat saya.. bkn masalah tarikh gaji.. tepuk dada tanya selera, jika mampu proceed beli kalo tak mampu tengok saja la. rezeki org lain pula. adil kan tok.

      Padam
    5. Hurm. Pembayaran lock deposit. Depositnya memang kita minta bayarbdalam masa 12 jam. Ada yg ikut dan ada yg x ikut. Yang tak ikut tu lah buat kita berpeluh juga.

      Ada yang lock dep katakan rm 100. Sampai di hujung bulan bajet lari dan minta rm 100 ni di gantikan dengan item bernilai rm 100 sahaja. Bila kita kata hangus. Memang jadi dah x elok hubungan tu . Bila kita bagi dan setuju. Buruk dan x bagusnya jatuh pada kami di sini.

      Barang yang tersimpan lama akhirnya kena di paparkan semula. Bertuah kalau x ghoib. Kalau ghoib kerana belum.di.maharkan dalam tempoh yang di berikan?

      Mungkin tok akan buat lock deposit ini kurang kuasanya dari status sekarang yang sama kuat di mana grab tak boleh menguasai lock deposit. Mungkin lock deposit tok akan buat pembayaran deposit dalam masa 12 jam. Namun tempoh pembayaran penuh adalah dalam masa 2 minggu.

      Deposit yang tiada pd deposit dalam masa 12 jam itu boleh di miliki oleh grab

      Padam
    6. sy sokong apa shj peraturan yg akan tok bgtau.. sbb.. semua ini adalah hak tok semata2... kalau tok kata jual.. jual.. kalau tok kata x... x la jwbnya...

      yg pastinya tok lbh mengetahui rekod2 pembayaran seblm ini..

      Padam
  6. Tok...mohon lanjut tempoh grab ke 24jam bg memberi peluang yg jauh nk ke bank.. Klu xada ulasan payment blh beri peluang pd grab sterusnya..

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami