Rabu, 31 Januari 2018

AKIK COMBONG








SOLD OUT


Akik combong, barang rare.. apa dia yang rare tu?

Untuk pengetahuan batu akik tak rare, tapi ia rare bila ada urat macam arrow Dan di gelar Akik Ulung atau Geliga Ulung , Jika ia bewarna warni atau multi kaler, ia di gelar akik Garut, Jika ia bewarna hitam kecoklatan ia di panggil Akik Sulaiman, Bila ada lubang tengahnya di panggil Akik Combong.

Ini kategori akik combong dan akik aki di atas, seperti akik garut, sulaiman ini di dalam kelas agak mahal di dalam keluarga akik, di tegaskan sekali lagi akik adalah nama Famili bagi sejenis keluarga batu dan ia mempunyai lebih dari 21,000 jenis / variasi.. di dalam dunia ini hanya ada 2 jenis Keluarga batu yakni AKIK dan KRISTAL.. ya zamrud itu tergolong dari keluarga kristal. 

Akik combong tidak boleh di buat buat, dengan di korek dengan gerudi ke, pencungkil gigi ke atau pisau, ia memang semulajadi begitu. Akik combong mempunyai kelebihan yang khusus kepada 1 kelebihan yakni PENGASEHAN dan kekuatannya adalah 2x ganda dari biasa. Boleh di katakan menyamai kekuatan RMG. 

Tok pernah membeli sebuah akik combong dulu pada nilai RM 400.. mintak tawar dari harga asalnya RM 600 . Punya lah susah nak dapat jenis ni, kalau di tunggu pun mau berkurun nak mendapatkannya. 

Insyallah di blog bertuah ini anda di kira bertuah kerana kita sentiasa memaharkan item pada nilai termurah agar ramai mampu memiliki batu permata dan juga geliga bertuah, insyallah 


Kod Produk : A.COMBONG 6118
Bentuk : Akik Combong
MAHAR : RM 60


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540










GELIGA ULAR CINTAMANIS HYPER RARE!!!




Wagler 5.jpg

Wagler 4.jpg

Wagler 3.jpg











Alhamdulillah.. Geliga Ular Kapak Tokong atau dipangggil juga Dupong. Dikenali dengan nama Ular Cintamanis dalam bahasa Batak.. Omputeh panggil Temple Viper coz ia suka duduk di kuil2..

Antara golongan hyper rare kerana sangat sukar didapati.. 

In sya Allah ia amat ampuh dalam :

Meningkatkan aura positif

Menenangkan jiwa

Mengurangkan panas baran

Penarik kerezekian

Penunduk

Menarik lawan sejenis (mudah suka)

Pengasehan


Barang ada 1 saja. Jangan tanya tok stok dapor na..


Kod Produk : GULAR 6118
Bentuk : Geliga Ular
MAHAR :RM 500
RM 350



Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540










GELIGA PANCHAR DEWA








Geliga rezeki pancar dewa dari Gunung tebu ini insyallah amat berguna di dalam karomahnya sebagai Penarik kerezekian dan juga penguat jiwa ( penyejuk dan cool down mood ) 

Ada 2 sahaja buat masa ini dan insyallah akan ada lagi di masa hadapan , namun tak tahu bila.

Pendek dan ringkas serta padat itu lebih penting dari tok membebel pepanjang haha.. 


Kod Produk : P.DEWA 6118
Bentuk : Permata
MAHAR :RM 60 



Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540








TRACKING CODE 31/01/2018


Pihak Kami berharap agar anda akan terus berurusan denganAlhamdulillah, syukur dan terima kasih kepada semua pelanggan yang kami hormati yg telah maharkan item untuk hari ini.
 Pihak Kami di Sini , Mudah mudahan Anda memperolehi kelebihan kelebihan item yang di maharkan dengan izin Allah SWT



Semoga semua pelanggan,kami doakan anda diberkati dan diredhai oleh ALLAH S.W.T.

(31 JANUARY 2018)

1) JULIANA , SELANGOR , EP456086175MY

2) SALLEH , SELANGOR , EP456017802MY

3) FAINIE , SABAH , EP456017878MY

4) NORIDAH , SELANGOR , EP456086140MY

5) JALANIS , SELANGOR , EP456086255MY


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540

NILAM PUTERI







Nilam, ada 1 sahaja... dan amat amat cantik sekali. 

Mempunyai kelebihan di dalam penaik wibawa yang amat tinggi, bagus di buat cincin atau loket. terpulang kepada anda. 

Ayah nak lepas murah murah saja insyallah .. sapa cepat dia mendapat, sapa tak dapat dia menganga laaarr


Kod Produk : NIRI 6118
Bentuk : Nilam Puteri
MAHAR : RM 70.25


Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan


Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540






GELIGA ULAR KAPAK EDISI 4







Ini item bukanlah barang sekutu melainkan Item perolehan Tok sendiri di Gedong, alhamdulillah

Jenis ni mempunyai Bisa dan dipakai tidak mengenai Kulit, ia juga tidak sesuai dengan cincin Tembaga atau suasa. 

Tok Malas nak cakap banyak pasal item ini, haha, benda rare susah dapat... pun ada 1 ja... Siap atas tu ada lambang piramid tu, kalau ada Mata tengahnya dah jadi Freemason la pulak hahaha... 

Jika di pakai, jangan di buat pukul orang, itu pun jika masih sayang orang di depan anda, dan masih ingat kepada LAW.

Patuhi LAW supaya hidup anda tidak di belenggu penjara dunia...


Kod Produk : GB03 5118
Bentuk : G.U.KAPAK
MAHAR : RM 150




Id " Tanpa Nama" @ " Anonymous", sila lakukan pengesahan id di no khusus yang kami sediakan yang berhubung dengan sistem canggih kami di +601111113044, Atau komen anda tidak akan di terbitkan

Hantarkan whatsapp nama anda dan komen GRAB yang anda lakukan di halaman tertentu

Bagi Pelanggan Baharu ( Id Baharu ) sila Whatsapp juga Nama anda ke Nombor ini Sebelum Komen anda di terbitkan

Kami ingin menggelakkan SPAM ID dari pesaing blogger lain yang meniagakan item yang sama bidang

Sekiranya ada peniruan ID , Pihak kami akan merujuk kepada pemilik asal ID dan memintanya melaporkan kepada pihak berkuasa di atas penyamaran yang di lakukan



Sila Tinggalkan ulasan GRAB anda dan semak semula dalam masa kurang 2 jam sebelum melakukan permaharan, sekiranya anda berjaya mendapatkannya, maka sila lakukan bayaran dalam tempoh 12 jam Ulasan GRAB di tulis


Maybank 551016691626 My Gemstone
RHB : 2012 9160 00660 3
Paypal : Mohdyasirahmadrozi@gmail.com

Atau Jika anda ingin menggunakan medium RHB atau PAYPAL, sila rujuk header blog di atas akan maklumatnya . 



Kemudian hantarkan detail bayaran anda ke Bonda JJ dan Kekanda Chai Blog ini yang menjadi admin anda dan pemudah cara anda di dalam permaharan bersama GB







BONDA JJ : 0127845231










Mr Chai : 0178259540







KECUBUNG PUTERI KAMARIAH

























Airnya amat amat cantik sekali tuan tuan Alhamdulillah

Ini ialah perolehan belakang rumah, sementara JCB belum nak tolak kawasan perigi dan kawasan rumah lama belakang tu, tok kena cepat sebelum kerajaan membangunkan kawasan itu... 

Terkadang tok jadi serba salah jika tok ambil barang di mana mana.. pasti ada saja lah yang akan berlaku benda... mana kan tidak.. tempat yang tok ambil tok akan membuka gerbang dan tok bukanlah jenis rajin nak tutupnya kembali... 

Dulu tok rajin ke sekayu... dah jadi kes budak sekolah sains kena sembunyi Makhluk halus kat sana sampai meninggal.. tok pindah ke Betong, dah 5 sekeluarga pula meninggal akibat lemas, dulu di linggiu pemancing mati paru parunya pecah akibat di langgar toman dalam air, di Chini anggota bomba kena baham ikan misteri, Di Kubu sebelum puasa semasa memancing Mr Baz sendiri jumpa ular pendek bermisai dan mengikutnya kemana sahaja dia pergi sampai lah dia dapat Lesung bunian. Di Chador orang Jumpa ular tedung selar besar batang kelapa lintas jalan kampung.... dan semua kawasan kawasan ini bukan sekadar kawasan tok lakukan penarikan batu permata, tetapi memang lokasi itulah tok duduk dan bersila. 

Terasa bersalah pun ada, tapi seorang guru di sini berkata... sudah di takdirkan orang itu meninggal pada hari itu, kalau tidak di buka pun pasti dia akan meninggal juga, percayalah kepada Qada dan Qadar... namun perasaan bersalah tok tetap ada.... 

Ambil batu permata di dalam telaga buta belakang rumah.. tau apa jadi... rumah hujung yang juga belakang rumahnya kedudukan telaag itu di ganggu langsuir sampaikan hari ini beliau terpaksa berpindah... dulu tak ada gangguan itu...bila di tanya , anak lelakinya berkata memang langsuir tu marah dengan ayahnya kerana pernah berak di pokok kediaman langsuir itu, tapi tak pernah menganggu..sekarang baru menganggu..tok diam.... 

Di banding.Hotel atas bukit terpaksa di tutup... jika anda selak halaman lama ada tok menyatakan kedudukan hotel itu ialah tepatnya kedudukan istana kerajaan Banding... tapi tok tak sangka pula nak jadi sampai tutup. 

Separuh hati tok menyatakan ia adalah takdir namun separuh lagi berasa amat bersalah... bila gerbang di buka.. ia umum.. tak kira dah, jin ke, bunian ke apa ke.. semua keluar.. pengalaman membuka gerbang ini pernah di lalui oleh Pengerusi Kelab UTAG pasir Raja Johor bersama tok di Gunung ledang, beliau merasai sendiri pengalaman bagaimana dan akibatnya apabila sesebuah gerbang di buka. 

Item di atas perolehan Belakang rumah sahaja, ia bukan pemberian Puteri Kamariah, namun kerana perolehan belakang rumah ini tiada bermilik dan bertuan maka tok namakan sempena Orang pertama yang memperkenalkan permata ini kepada Tok. Jenis ini nama saisnya ialah Amethyst dan mempunyai nilai tinggi di Cambodia. 

Di gunakan di dalam ikhtiar kewibawaan dan penunduk makhluk, Kelebihan tambahannya pula mampu di jadikan medium perubatan. 


Kod Produk : KPK 4118
Bentuk : Kecubung Purple
MAHAR : RM 80
RM 50 SEBIJI
GRAB SEMUA RM 100