Rabu, 16 September 2015

MINYAK GALAK




Alhamdulillah selesai sudah semua resepi minyak Pengaseh, Berikutan pemahaman yang di perolehi melalui Guru Bintulu Tok sendiri, Maka Minyak pengaseh Pugai Sarawak di keluarkan semula, Bersamaan Ini juga Tok menyediakan sejenis lagi iaitu Minyak Jin, Namun Minyak Jin ini hanya mampu tok Sediakan 1 sahaja untuk tempahan Khusus dari Sabah yang benar benar memerlukan.

Maaf terlewat update, ada urusan sedikit tadi di Bandar Kuala Terengganu.

Minyak ini Tok namakan Minyak Galak Bersempena dengan Tujuannya untuk bergalok galok.. tak kire la lelaki nak ke tino, tino nok ke laki, boleh belake.. kalau sejenis tok kureng pasti la sebab tok jenis Straight, nasihat tok... biar lah lain lain jenis ok, baru ngan nut dan skrunya,... kalau skru dengan skru mana ngam, masuk dalam kereta pun tak seimbang kereta tu hahaha..

Petikan ayat tok di Facebook :

" Disebabkan kepahaman tok mengenai Minyak Pengaseh meningkat dengan lawatan Ke Bintulu tu hari, maka Tok nak keluarkan 1 jenis minyak dari bahan bahan yang pernah di ajarkan beliau suatu masa dulu... nama minyak tu tok boh sendiri walau ada namanya pada guru...

Jadi asik nama minyak2 pengaseh ni terlampau formal , rasmi dan kedengaran bijak.,.. maka Tok namakan minyak ini dengan Slumbernya sebagai :

MINYAK GALAK

Galak Beerti suka, terlalu suka, terlalu meminati, dan pemilik minyak pengaseh pun jenis galak galak jugak, galak nak lelaki, galak nak perempuan.. maka Tok boh terus nama dia sebagai Minyak Galak.... ia sesuai bagi mereka yang galak galak sahaja.. yang pendiam , pemalu memang susah la, pakai la mana mana minyak pun agak susah sikit... ya la kalau dah calit pakai, kena la galak, ni diam ja, orang nak dekat pun takut...alaaa...kunun control macho la gamaknya, seyes memanjang hehehe....

So bagi lelaki muslim yang masih bujang atau dah beristeri...namun masih nak galak galak... boleh lah memakai Minyak Galak ni, kita tengok larat ka tak larat nak melayan bila orang pulak galak dengan dorang .,...hahaha... ni bab memang aku tak tahan....

So minyak ni akan keluar, tatau bila, sukati tok saja la bila nak buat dan bila nak publishkan, memandangkan esok ada kem, lusa ada kem, Tulat nak tidoq.... tunguk maybe nak update blog tongok kot kalau dan pun ... kalau tak dan Hari tolol saja tok buat ( hari selepas lusa, tulat, tunguk, Tongok dan kemudiannya Tolol ).... hah memandai je aku nih....

Ingat nak juga buat penangkal anti sihir dan penarik teman... dah suruh Mr Baz p amik bahannya... bahannya boleh di amik petang khamis @ jemaat sahaja, dah tak dan pulak sebab ipaq buat akikah kambing.... so ni membebel kira dah pening makan kambek la tadi neh....

Ok la apa apa hal..kita tunggu la mana tau kot hari tolol paling lewat tok boleh sediakan, sementara tu boleh la cuba cuba dulu minyak dari Murid Tok iaitu Tok Jingga, Sama saja... like student like teachernya la kan.. haha..

Ok apa apa pun insyallah minyak Galak ni akan muncul di blog selewatnya pada hari Tolol."





CARA PAKAI MINYAK GALOK



Alhamdulillah

Sila Ambil dan letakkan di Jari Manis kanan dan usapkan di hujung jari manis kiri sebanyak 7x kemudian jari manis kanan Di usapkan di kening kanan 1x mengkut arah yang di tunjukkan gambarajah dan juga kening kiri ... 1x sahaja..Kemudian letakkan jari manis ini tadi ( jari yang sama ) di Tengah Dahi ( Kawasan O ) dan niat.. kemudian tarik naik ke atas sampai ke anak rambut...


Ambil minyak tu sekali sahaja.. jadi sebotol tu anda mampu guna beribu ribu kali

Kesan akan terbatal bila muka di basuh

===============================

Minyak ini ialah campuran 3 jenis Bahan Aktif dan berkuasa dengan izin Allah Swt 

Minyak Pugai Sarawak

Minyak Tapa 40

Minyak Cenuai Merah


Tok Syorkan anda pakai seperti gambaran di atas dan test terus ke kedai runcit ada anak dara ke , jangan bini orang sudah... terus pandang matanya .. ingat ....MATANYA.... tapi jangan lama... hahaha... lepas tu tgk apa kesan seterusnya... kalau kata nak ikut balik tu tak la beb... tapi blushing muka tu ada la....


JANGAN PAKAI DEPAN CERMIN, KESANNYA TIADA


Kod Produk : MIGALOKGILER 16915
Bentuk : Minyak Galak
Kuantiti : Mengikut Permintaan
MAHAR : RM 77.25

147 ulasan:

  1. Siap dahhhh... Lock 2 botol ,tok...terimakasih

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  4. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. He he.. tuan, lepaih ni bertambah melekat le yg kat opis tu ye.. he he.. kipidap! ;)

      Padam
    2. Hehehe..teman ingat ni tambah kuota hihihi!!kome taknak ker?

      Padam
  6. Baik tuan tuan semua.... silakan, kuantiti adalah mengikut permintaan

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  8. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. Oohhh!!kome ada kt bawah ni ropenyer!! Jgn nanti bini kome bagi testimoni kt cini plak jilake!!kata kome ikut ayah plak!!kahkahkah!!

      Padam
    2. Ha ha.. xpe, teman xdok org marah.. ada 4 kuota kosong.. tu yg nak cari pengisinya.. ^_^

      Padam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  11. Balasan
    1. Payment done. Detail has been sent to whatsapp 0178259540

      Padam
  12. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  13. Balasan
    1. Pengasehan dan kerezekian serta kem Susulan Bagi pembelajaran Guru Muda

      Padam
  14. As salam TMGB...saya lock sebotol minyak galak..terima kasih.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Payment done thru RHB CDM PEKAN pada 17/9/15.Details dah hantar ke whatsapp 017 8259540..tq.

      Padam
  15. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  16. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  17. ...em, emm, minyak jin tidak boleh lock?

    BalasPadam
  18. Assalam tok, lock 1 botol payment 28hb gaji masuk

    BalasPadam
  19. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  20. Salam tok MaT, sy lock 1 botol ye, tqvm

    BalasPadam
  21. Tok payment done
    Please check evernote
    Details wassop baz
    Terima kasih

    BalasPadam
  22. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  23. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  24. Test... Tesstt.... Testimoni satupp....

    Sebelum balik keje semalam test gak kat budak opis... pakai kat pejabat saya, pastu masuk bilik bertugas
    Buka2 je pintu, saya nampak dan tenung.. kebetulan dia bertugas, jadi saya buat2 la mcm semak buku log... Mata tak putus lagi renung..... bila saya minta dan tanya berkenaan isi buku log tu ok la dia jawab cara normal... pastu bila saya start semak..... dia macam jadik resah, tak senang duduk... saya depan dia nih...
    Kita kan kenal kalau org pompuan rasa resah, gelisah, hormon bergolak dalam badan depa..... kah kah kah kah... sebab orgnya nih kering, mana pandang org luar selain dari negeri dia (itu yg anak buah saya kabo lah)...
    Saya nampak, tapi saya buat bodoh jer... dia mula atur pen, buat2 nak cx tu nak cx nih... dulu takdak pun mcm tu, tercongok jer depan tuh kalau saya cx log book... hahahahaha
    Pelik tu org yg biasa hati kering nih kita tgk bleh gelisah dan resah hahahahaa sebijik mcm tgk movie..... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

    BalasPadam
  25. Test... Tesstt.... Testimoni satupp....

    Sebelum balik keje semalam test gak kat budak opis... pakai kat pejabat saya, pastu masuk bilik bertugas
    Buka2 je pintu, saya nampak dan tenung.. kebetulan dia bertugas, jadi saya buat2 la mcm semak buku log... Mata tak putus lagi renung..... bila saya minta dan tanya berkenaan isi buku log tu ok la dia jawab cara normal... pastu bila saya start semak..... dia macam jadik resah, tak senang duduk... saya depan dia nih...
    Kita kan kenal kalau org pompuan rasa resah, gelisah, hormon bergolak dalam badan depa..... kah kah kah kah... sebab orgnya nih kering, mana pandang org luar selain dari negeri dia (itu yg anak buah saya kabo lah)...
    Saya nampak, tapi saya buat bodoh jer... dia mula atur pen, buat2 nak cx tu nak cx nih... dulu takdak pun mcm tu, tercongok jer depan tuh kalau saya cx log book... hahahahaha
    Pelik tu org yg biasa hati kering nih kita tgk bleh gelisah dan resah hahahahaa sebijik mcm tgk movie..... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

    BalasPadam
  26. Test... Tesstt.... Testimoni satupp....

    Sebelum balik keje semalam test gak kat budak opis... pakai kat pejabat saya, pastu masuk bilik bertugas
    Buka2 je pintu, saya nampak dan tenung.. kebetulan dia bertugas, jadi saya buat2 la mcm semak buku log... Mata tak putus lagi renung..... bila saya minta dan tanya berkenaan isi buku log tu ok la dia jawab cara normal... pastu bila saya start semak..... dia macam jadik resah, tak senang duduk... saya depan dia nih...
    Kita kan kenal kalau org pompuan rasa resah, gelisah, hormon bergolak dalam badan depa..... kah kah kah kah... sebab orgnya nih kering, mana pandang org luar selain dari negeri dia (itu yg anak buah saya kabo lah)...
    Saya nampak, tapi saya buat bodoh jer... dia mula atur pen, buat2 nak cx tu nak cx nih... dulu takdak pun mcm tu, tercongok jer depan tuh kalau saya cx log book... hahahahaha
    Pelik tu org yg biasa hati kering nih kita tgk bleh gelisah dan resah hahahahaa sebijik mcm tgk movie..... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

    BalasPadam
  27. payment done 18/09/15 Maybank at 12:29
    (+ GUS 26815 ) terimakasih Tok

    BalasPadam
  28. Alhamdulillah, sudah 3 org memberikan maklum balas yang sama seperti tuan Jethro

    BalasPadam
  29. Stok baru dah selesai di siapkan baru sat tadi. alhamdulillah dapat siapkan 24 botol lagi... dan ia akan di teruskan mengikut permintaan

    Minyak Jin 1 bahan saja lagi x cukup, aduh,, tu kena tgu jemaat depan pulak

    BalasPadam
  30. minyak Jin boleh tempah ke Tok?? hehehehe

    BalasPadam
  31. Tok Mat, sy pny payment 26/9 ni tau, tggu gj.. Hehehe

    BalasPadam
  32. Lock 1 botol tok...raya haji ni ambik kt umah tok kt wakaf tapai

    BalasPadam
  33. assalamualaikum...lock satu botol tok

    BalasPadam
    Balasan
    1. pembayaran selesai melalui evernote dan whatsapp ke no 0178259540

      Padam
  34. Tok payment done 21/09/15 maybank 12:46pm wsapp mr baz trma kasih

    BalasPadam
  35. Pos secpat yg mgkn.sy nak blik kmpung hari rbu ni tok..

    BalasPadam
  36. Tok mcm mn nk bt payment? Nk contact sapa?

    BalasPadam
    Balasan
    1. whatsup 0178259540 Mr Baz Pembantu tok tuan. Payment ke maybank 5510 1669 1626 mygemstone .

      Padam
  37. Assalam tok,masa kt tngah dahi tu kna guna kedua2 jari manis ke dan kalau dh pakai tngok cermin xpe ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. 1 sahaja.... jari kanan sahaja. selepas dah pakai nak tgk cerming, boleh tgk

      Padam
  38. Kt kening kiri pun kna guna jari manis kanan ye

    BalasPadam
  39. Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. salam tok,payment done 05/10/15 maybank 11:36a.m...detail dah sent kat no 0178259540 wassap...

      Padam
  40. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  41. Assalam tok.. xtau nak kata lepas pakai minyak galak ni makin okay hidup saya ke x?? Hahaha.. yelah, sebelum ni klu pi jalan je  org tgk saya sebelah mata.. tp la ni after pakai, setiap kali ada meeting dkt office mesti bos ajak join duduk sekali dlm meeting padahal xda kaitan pon.. kawan2 pompuan dkt ofis pon sikit2 ajak kluar pi makan siap ada yg dah buat appointment 2-3hari sebelum.. ada yg xpernah bertegur la ni pantang senyum mesti diajak berborak lama... adoi penat tok... hahahaha... tq tok sebab keluarkan minyak ni...

    BalasPadam
  42. Assalammualaikum tok...usap jari manis kanan di jari manis kiri turun naik 7x tu mcm mne tok...

    Adakah seperti berikut:
    1.Usap turun skali dikira 1x , usap naik skali dikira 1x sampai cukup 7x
    Atau
    2.usap turun naik dikira skali 1x
    atau
    3.yg mne2 boleh

    minta tunjuk ajar tok...terima kasih

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tgh menunggu cara yang betul jugak ni...tlg bgtau cara jelas tok. First time pakai jangan kata awek...member ofis pun x nak tgk mukaπŸ˜₯

      First time saya pakai..confirm salah sbb x menjadi. Dengan x selawat...x niat

      1. Ambik myk dan letakkan di jari manis kanan..pastu usapkan 7x ke hujung jari manis kiri.
      2. Hujung jari manis kanan sapu ke kening kanan
      3. Hujung jari manis kiri sapu ke kening kiri.
      4. Dua dua jari manis sapu ke dahi naik ke ubun2

      Pegi ofis...member sekali pandang je lepas tu terus tengok ke lain. X tau la dia tgk saya mcmana..

      Tlg jelaskan tok..tq

      Padam
    2. hak zaim fin kata tu tok pun penin aduii. haha.

      Wassap tok untuk dapatkan cara pemakaian yang betul , sebab nak terangkan kat blog ni agak subjektif sikit. susah nak faham, PM wassap bonda ok

      Padam
  43. Payment done 10/05/2016.Details dah whatsapp ke Tuan Baz.Menunggu barang sampai tok :)

    BalasPadam
  44. Assalam tok..nak tanya..mahar nya rm 77.25 sen..yg 25 sen tu mcm ner nak bank in..just niat sedekah kat masjid ke tok??...

    BalasPadam
  45. Balasan
    1. Tak perlu lock tuan. Brg ada. Boleh grab bila bila masa. Maklumat prmbayaran ada di header blog ini ya tuan. Atas sekali.

      0178259540

      Padam
  46. ada lagi tok?
    -megat

    BalasPadam
  47. salam tok.
    stok ada minyak ni ada stok lagi?

    pantang nya apa tuan?

    terima kasih tuan

    - Rockafella -

    BalasPadam
  48. payment done tok.

    details dah sent to whassap tuan.

    tq tok.

    - Rockafella -

    BalasPadam
  49. Assalam.. Minyak ni xda pengisian khodam sprti bunian atau jin islam bg smkin power.. Hehe.. Ka memang pengisian ayat al-quran ja tok?

    BalasPadam
  50. As salam tok, skrg saya ada pki mnyak pengasih, boleh ker saya mahar minyak tok gnti mnyk yg saya pki skrg ?

    BalasPadam
  51. Grab 1 botol kalau masih ada stock

    BalasPadam
  52. Payment done tok. Detail wassap ke tuan baz.

    BalasPadam
  53. Salam tok ada lagi stok? Nak grab 1 botol lagi dari tok untuk kawan yang saya syorkan. Efek minyak ni memang terbaik lah. Terima kasih tok.

    BalasPadam
  54. Salam..tok gtau minyak ni leh dimaharkan saya nk lock 1 tok..dan juga mandi bunga 2set +1 wakaf kasih...semuanya bape ye tok..pos di KL..terima kasih

    BalasPadam
  55. Salam Tok..Maafsaya 1st time..jadi saya dah buat payment utk 1)Minyak Galak 1x
    2)wakaf redzky 1x
    3)wakaf kasih sayang 1x
    4) Set Mandian 2x
    Jadi semua sekali Rm187.25
    Reference no transfer bank :477131997
    Dan saya dah msg n screen shot serta details dgn no Tok 017...terima kasih Tok

    8 September 2017 3:38 PTG


    BalasPadam
  56. salamualaikum tok. ini kerul. lama dah x membeli, saya x ingat lagi cara dah haha.

    saya nak beli sebotol minyak galak ni tok. tulis kat sini ke, kene direct whatsapp?

    btw myk galak siri baru ni sama power ngan minyak galak original dulu ke tok?

    BalasPadam
    Balasan
    1. w.slaam wbt , sama kerul. grab di sini dan buat pd , detail hantar ke bonda ya

      Padam
    2. ok thanks for responding tok!

      saya grab satu ye.

      Padam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami