Khamis, 29 Januari 2015

BATU LINTAR KENYIR



Off course paling high Quality di dalam simpanan Kami di sini, alhamdulillah. Warna hitam likat, berkilat. sukar nak dapat petir kualiti begini kecuali di Kenyir sahaja, nanti ada petir chakah, cuba anda bandingkan.

Khasiat sama sahaja, namun warna yang membezakan maharnya . 

Semalam baru selesai urusan tok di rusila, tapi ingatkan selesai, ada lagi nak kena settlekan , adess... Yang duduk kawasan tu, ada kenal tak penghuni sana namanya Maimun..umur dalam 16 tahun?..... org bukit payung ke, K.ganu ke .... kot kot ada pernah sejarah g ke sana 


Ok, Batu lintar di atas insyallah berguna sebagai :

Pemagar dari gangguan jin dan sihir

Perubatan histeria dan gangguan

Bagi yang ada panas barang, TIDAK DIGALAKKAN memilikinya


Kod Produk : PAPIKENYIR 27115
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 110

19 ulasan:

  1. Grab batu lintar kenyir utk hadiah indian emerald

    BalasPadam
  2. Grab batu lintar kenyir utk hadiah indian emerald

    BalasPadam
  3. lock papikenyir 27115 jika masih ada

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jika tn mior sangat berhajat saya boleh lepaskan item rare dari kenyir ni...

      Padam
    2. oh takpe2.. jika ada shj.. jika tiada, sy tak kisah.. :)

      Padam
  4. Haahh tok Npe nan udak maimum tu tok.???
    Che cita che cita..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. tah tah maimun tu bekas janda tok mat kot kui.kui kui minta maaf tok gurau jer...

      Padam
    2. bila masa la plop tok nikoh nge pontianak hehehe

      Padam
  5. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  6. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Komen anda Di Trace melalui Pengimejan satelit langganan kami