MEMBER TOK MAT

Isnin, 27 Mei 2013

UPDATE 27.5.2013

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera.


Blog akan di update pada malam ini paling lewat pada jam 11 malam, jika halaman pameran wujud awal, maka bermaksud ia akan di upload awal semua halaman item berkaitan beserta penjelasan dan maharnya.

Sekarang tok masih di kota kinabalu dan di jangka sampai di senai airport pada jam 6.00pm. Erm, ahak rush juga, namun tok akan cuba yang terbaik bagi menyiapkan halaman halaman update tersebut.insyallah.

Update termasuk juga gambar gambar di kem mistik TMGB juga akan dimasukkan , videonya pastilah agak lewat sedikit berikutan video vodeo yang di hasilkan adalah di dalam durasi panjang. Namun ia akan dipendekkan bagi menayangkan bahagian bahagian penting sahaja.

Untuk kem seterusnya di sg gabai dan jerai, sila letakkan ulasan update anda di bawah ulasan halaman INI.

INGAT !

SETIAP KEM MISTIK , PENGALAMAN DAN PENGISIANNYA BERBEZA.....OLEH DEMIKIAN PENGISIAN DAN PENGALAMAN SETIAP KEM ADA KEUNIKANNYA TERSENDIRI.

75 ulasan:

  1. Setiap kem, setiap peserta pun merasai pengalaman yg berbeza kan tok.. huhu..semoga selamat sampai tok.. berjanggut dah ni tunggu item hehe

    BalasPadam
  2. Salam Tok/puan slmt kembali Home Sweet Home.

    BalasPadam
  3. Terima info tok...tok dok tunggu belon nk balik semenanjung..hehehe
    baghu bangun tok...nasib tok call tidak lajak sampai petang la...hehehe
    bawa balik puteri gunung kinabalu tok..hehehe saya lock dulu..hahaha

    INFO:
    KEM MISTIK 1(UTARA)
    GUNUNG JERAI,KEDAH(DATARAN RIMBA)
    TARIKH:14 - 16HB JUN 2013
    REG:AVAILABLE NOW TO 13.6.13
    ACC:MYGEMSTONE
    FEES:RM250/ORG

    ##SUDAH DI BUAT PENGESAHAN TEMPAHAN TEMPAT DGN JABATAN HUTAN SG.PETANI DI BAWAH NAMA MYGEMSTONE(GELIGA BUNIAN)
    ##TUNGGU FINAL PENYERTAAN PESERTA BG MEMBUAT PENYEDIAAN MAKANAN DAN MINUMAN SEWAKTU KEM.(dah buat tempahan cuma tunggu kuantiti peserta)

    insyaallah

    TQ
    INFO
    0188732844
    NIZAM PENANG

    BalasPadam
  4. tahniah buat sahabat2 yg telah berjaya menjalani aktiviti kem...semoga pengisian yg di perolehi memberi manafaat kepada sahabat2 semua...
    xsabar nk tgk video edisi Sabah...
    item2 Sabah pn dh xsabar nk tengok...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tengok jin mengamok..hehehe

      Padam
    2. Item sabah ..... Dri gunung , dari laut, dari hutan.... Insyallah ada...

      Mujur peserta kem tak tanya ada dapat atau tidak..dapatnya last minit semasa malam akhir di kem.... Di dalam kantung khas beg oren ...... Raba raba , macam ada la sikit barang.... Belum berani buka di sini..kena tapakan dalam kantung tu.. Kat berlumut pun item besi hidup kena masukkan dalam daun.... Tapi dapat juga selak sekejap sekejap sebab berlumut dekat, kalau di ambil semula..boleh ulang alik ambil balik, ni sabah bah,,kalau hilang dalam kantung tu, jenuh juga esok nak datang semula .....

      Malam ni kita lihat lah apa..... Satu tu bulat, satu besar sungguh sungguh, menambahkan berat bagasi tok kepada 1kg lebih lagi.... Nasib baik bawak beg besar... Insyallah.... Excited ni... Sampai senai, masuk kereta nanti terus buka apakah gerangannya...x sabar ... Alahai, slownya masa berlalu

      Padam
    3. item bulat...?menarik tu tok...
      apakah geliga naga kinabalu...? huhuhuhu...

      Padam
    4. jenuh tok kalau besaq sampai 1kg...kalau buat cincin nih bukan setakat tak buleh angkat tangan...mengesot teghuih...
      apapun terbaik lah tok...mcm mcm ada...kot depa bagi geliga naga sabah apa...huhuhu...tunggu sampai johor tok..hehehe

      Padam
    5. menarik nie...x sabar tunggu tok?

      Padam
  5. mmg trbaik la tok..igtkn xsmpt nk dptkn item dr sbah..ada jgk ole2 utk kmi..trima ksih byk2 tok..hahaha..mri kta tgok sape yg empunya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada, insyallah tok dah sampai umh, sedang nak snap gambar lah ni

      Padam
  6. ada mutiara naga dari naga penjaga gunung kinabalu

    BalasPadam
  7. Petang ni nak turun Kulai... Boleh pi tengok direct item dari Sabah kat umah tok nih.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. jgn ikut pintu belakang ya tn...hahahahaha...

      Padam
    2. Hahaha......Tak. In sha Allah....

      Padam
    3. gurau je tn...
      jgn amik hati ya...

      Padam
    4. Hahaha no heart feeling...Ptg ni bertolak dari Kuantan ke Johor....In sha Allah....

      Padam
    5. hati2 dlm perjalann tn...
      semoga selamat smpi...

      Padam
    6. hmmm... byk dah saya kebas kat sini... lalalala

      Padam
    7. tinggal skit, kami nak juga...

      Padam
    8. Amboi tn esalno.....Takkan x tinggal sikit kat Kami... Apa2 pun tahniah kerana berjaya mengelolakan kem di Sabah...

      Padam
    9. hahaha takda lah tuan.. ni nak ready lock ngn yang lain gak ni.. semua punya peluang sama rata.. hehe..

      Alhamdulillah.. terima kasih tuan... Kem Mistik TMGB memang terbaik... pada yang belum menyertai tu.. lebih baik daftar cepat2.. besh owh... rugi kalau tak join... =))

      Padam
    10. Huhuhu mmg nak sertai kem ni tuan.... Daripada semua feedback mmg rasa terkilan sebab masih tak berpeluang...Huhuhu..

      Padam
    11. inshaa Allah akan ada kesempatan tu nanti..

      Padam
    12. In sha Allah...Hehehe dah nak masuk sempadan Johor nih..Best gak org umah drive rupanya..Hehehe...

      Padam
  8. Akhirnya blog meriah.. Malam ni semua ready "Lock".. Harap ade la rezeki ku untuk permata2 pelik dgn harga yg terbaik.. (^^) 3 hari lagi gaji masuk.. Heheheheehehe..

    BalasPadam
  9. Harap2 adalah mahar mampu milik mlm ni...Tn Adi locklah lebih2 sikit... Kot2 kwn2 boleh tumpang....Hehehehe...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ehemmmmmm... Kan tn Zack.... Hehehehe ..

      Padam
    2. Aa'ah....nampak gayanya.....jap lagi tn adi ngan ezad muncul la tu....hihihik.....

      Padam
    3. ehem.. tesh... tesh... LOCK!! ehem

      Padam
    4. Jauh betul terawangan ni tuan....kikikikih. ...

      Padam
    5. Ehemm ehemmm patut la tersedak..ruponya abe zack sebut2 hehe

      Padam
  10. Terasa panas dan semangatlah kembali blog TMGB ni.warm up kan jar2 tuan2 slmt beradu zuupp zasss salam hormat dan slmt berjaya d arena ini tuan2 yg sealiran.Dua tiga hari sunyi sepi dan d ini hari bagai bersua kembali.Wasallam.

    BalasPadam
  11. salam.. nak tanya kepada tuan2 sekalian.. kalau nk join kem siri 1 apa keperluan yg perlu bawa yer?? mcm tempat tgl n mknan disediakan skali dgn maharnya or berasingan??

    BalasPadam
    Balasan
    1. cuma perlu bayar yuran dan makanan ringan utk makan sorg2 tengah malam sebelum nak tidur..

      Padam
    2. klu ada lebih boleh kongsi dgn shbt2 lain...

      Padam
    3. thank u tuan2 sekalian..
      mcm tasbeh n baju silat mmg kene bawak yer?
      untuk kepastian..huhu

      Padam
    4. kem 1 aritu xder pulak memerlukan tp xtau la klu kem 2 nnti...
      biasanyer tok kan update...

      Padam
    5. kem 1.. tak perlu sgt... kem 2... perlu ada baju.. nak main mistik kena pakai baju hitam.. tok cakap.. hehe.. nak tempah baju pun boleh dah ngn tok... cuba koling2 tok yer...

      Padam
    6. tq tuan kreeps n tuan aesalno.. (Y)

      Padam
  12. lock 3A...sori..ngigau plak..ermm...

    BalasPadam
    Balasan
    1. 3A rasanya tuan zack dag fast grab tuan... ekeke

      Padam
    2. tn aesalno lock dlm ngigau pun pun boleh kena fast grab juga ke ? ..... he.... he....

      Padam
    3. uppsss...aloo tn..mnta lepaskn kt sy la...hihi

      Padam
    4. tn fuad bodek tn aesalno dlm mimpi mesti dpt tu.

      Padam
    5. ekekeke.. tu bukan ngigau.. tu terawangan namanya.. haha

      Padam
    6. hahaha..blom masok kem lg..nk terawangan cmne..haha..

      Padam
    7. boleh2.... terawangan yang tak tersengajakan namanya tuan.... terbaik.. =))

      Padam
    8. Payment done...
      Hahahak. ...

      Padam
    9. aduhh...mlepas..klu nk lepaskn gtau sy ye tn zack..hehe

      Padam
    10. kita kongsi la tn zack...

      Padam
    11. saya lock kedua..klu tuan zack nk canai, saya nk 1..

      Padam
    12. tahniah tn aesalno..jd org kuat kem kt sabah..xsabar nk tgok video ni..

      Padam
    13. haha..trbaik rehasel tn2..

      Padam
    14. Nampak gayanya x dpt nk kongsi la kawan2 semua....pasal ni la kali pertama saya dpt lock geliga OMG sempena kem yg diuruskan oleh tn aesalno....hihihik. ...

      Padam
    15. Apa2 hal pun....tahniah tn aesalno. ...

      Padam
    16. ekekeke.. OMG memang rare owh....

      Padam
  13. Balasan
    1. jap tok... baru pas mandi ni.. jap2... ala...

      Padam
    2. baik2 tn...jgn tertanggal plak tuala tu...
      huhuhu...

      Padam
    3. ok dan.. duk depan lappy dah ni.. tanpa seurat benang.. eh?

      Padam
    4. JAP, NGAH SAKIT PERUT SAMBIL UPLOAD NEH, SILAP MAKAN atas flight tadi...

      Padam
  14. Blackberry ku yg comel.. Harap mlm kau berjasa.. (•_•)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Agak2 iPhone dgn blackberry yg mana makan asap...heheeeehe ...

      Padam
    2. Bb ni makan asap gaya nya tp kalau 3gs.. Bb ni yg bg asap.. Hahaha..

      Padam
  15. sudah upload perlahan perlahan

    BalasPadam
  16. Hehehehe makin meriah nih...Siap test lock pulak tu.....Tolong lockkan boleh tak?Hihihi.....

    BalasPadam