MEMBER TOK MAT

Sabtu, 16 Februari 2013

KRISTAL LAUT




Ia sama keluarga dengan marjan, namun jenis ini rare lah... marjan di kira mudah jumpa lagi... ada yang panggil sebagai marjan api...wallahualam... 

Kata org lama, ia panas dan berapi kepada Makhluk halus dan sesuai:

 Perubatan islam

Menembak Jin

Pemagar diri 

Insyallah menjauhkan sihir dan gangguan


Kod Produk : KRISTAL LAUT
Bentuk : Permata
MAHAR : RM 156


16 ulasan:

  1. Huuuuuuuu... Menarik ni.. Mmg rare.. :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cam tiramisu kan? Hihihik...

      Padam
    2. Alaaaaaa.. Jgn laaa ckp mcmtu Tuan Zack.. Ni pandang batu ni dh nmpak sedap je dah ni.. Mmg dh nmpk Tiramisu dah.. Meeeeeoow.. :-/

      Padam
    3. Hihihi....biasa la leo....eden pun bukan apo....tongah hujan skang ni....tergugat 'nafsu' makan sket....

      Padam
    4. Hujan ke? Kat tempat Leo pns ni.. Cahaya matahari terik lg ni.. Hehehe..

      Padam
  2. ...jgn tengok saja tn. Kita lock lebih baik, nnti klau org nak juga fast grab sajalah. Sya locklah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tuan mazlan KK, izinkan saya mengeFast Grab kan kristal laut ini yer.... Bismillah...

      Padam
    2. ...baik tuan, tahniah & terima kasih. Mcm itu yg kita mahu dlm blog GB ini. Moga bermanfaat kpd tuan...

      Padam
  3. Betul2 nampak menyelerakan..Tambah2 hujan tengah lebat ni..

    BalasPadam
  4. Bismillahirahmanirahim, saya fast grab kristal laut ini.... izinkan saya ya tuan mazlan KK

    BalasPadam
    Balasan
    1. Amount paid : RM 160, Time : 11.00PM, Place : Sg Besi 1

      Padam