MEMBER TOK MAT

Sabtu, 15 Disember 2012

CINCIN SIAP IKAT

CINCIN WALI PUTEH IKAT BUNGA JAWA TEMBUS

Kod Produk : C-W/PUTEH
Bentuk : Siap Ikat Perak
MAHAR : RM 336
Saiz : 21

Sold Out

* Terima Kaseh Tuan Azizan .Pekan




CINCIN BATU KURSANI GRED A ++++
BUNGA JAWA TEMBUS SPECIAL

Kod Produk : C-B/KURSANI A+
Bentuk : Siap Ikat
MAHAR : RM 266
Saiz : 21

Sold Out

* Terima Kaseh Tuan Azizan.Pekan





CINCIN BATU KURSANI
IKAT SIMPLE KUKU KAMBING

Kod Produk : C-B/KURSANI B
Bentuk : Siap Ikat
MAHAR : RM 196
Saiz : 18

Sold Out

*Terima Kaseh Tuan Amirul Ashraf




CINCIN PUTERI KAMARIAH
IKAT SIMPLE PERAK SALUT EMAS PUTEH

Nama Permata : Tanzanite
Link Berkaitan : https://www.google.com.my/search?q=tanzanite+stones&hl=ms&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=lZDMULXeAYWrrAfGzICQBg&ved=0CEsQsAQ&biw=1366&bih=667

HARGA PASARAN BAGI TANZANITE : USD 725/Carat

Nilai Carat Tanzanite di Atas : 3 Carat

Kod Produk : C.PK-T
Bentuk : Siap Ikat 
MAHAR : RM 156
Saiz : 14

Sold Out

* Terima Kaseh Tuan Taufiek.Japan


34 ulasan:

  1. LOCK CINCIN PUTERI KAMARIAH
    IKAT SIMPLE PERAK SALUT EMAS PUTEH

    BalasPadam
  2. lock cincin batu kursani ikat simple kuku kambing
    amirul perlis

    BalasPadam
  3. Salam Tok Mat.. Mlm ni semua cincin je ke? Semua item cun2 but xdo lak saiz jari den ni haaa.. Xpo.. Sey tgok jelaa.. Hari Isnin atau Selasa sy buat payment pd brg2 yg sy hold kt Tok Mat ye? Janji sy tepati Tok..

    BalasPadam
  4. Tok.. Nnti sy bank-inkan sekali payment utk geliga permintaan yg akan datang.. Ye Tok? Senang skit nnti.. Pape hal sy rojer Tok...

    BalasPadam
  5. Sy lock CINCIN BATU KURSANI GRED A BUNGA JAWA TEMBUS SPECIAL

    BalasPadam
  6. tok, butat air yg sy lock 2 biji tu ada stok lg tak tok. ?klau ada sy nk bank in mahar skrng.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada tuan , insyallah, doakan lah cukup

      Padam
    2. payment done
      item -butat air- 2biji
      - kursani ikat simple kuku kambing
      total payment - rm296
      ok tok ?

      Padam
  7. Pembayaran settle CINCIN WALI PUTEH IKAT BUNGA JAWA TEMBUS dan CINCIN BATU KURSANI GRED A BUNGA JAWA TEMBUS SPECIAL

    BalasPadam
  8. BAGI AHLI GB YANG MEMPUNYAI KAD KEAHLIAN, SETIAP PEMBELIAN DI DALAM BLOG, ANDA BOLEH TOLAK SIAP SIAP DISKAUN 10% SEBELUM BANKIN DAN NYATAKAN NO PENDAFTARAN ANDA DI BAWAH KENYATAAN PEMBAYARAN .TQ

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam tok..klo ahli vip runnerantik x dpt jd ahli gb ke tok?x dpt diskaun 10% gak ke tok?saja btnya?nk kena gi kem baru dpt jd ahli ke tok?

      Padam
    2. tok kiranya setiap item y kmi beli bernilai RM50 ke atas tu kmi kna tolak siap2 lh 10% tu contonhya tasbih hj kiyai tu?...

      Padam
    3. runnerantik tidak boleh dikaitkan dgn GB tuan, ia berbeza perinsip dan konsep

      Padam
  9. KAd ahli? Mcmmana nk apply tu Tok? Kena g msuk kem dulu ke bru dpt ek?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya Imagica Fantasia...nt bila selesai hadir ke kem..tok akan bg kad keahlian...nt jgn lupa dtg ea...hehehe

      Padam
    2. Yeke? Oooo.. Orite.. Insyaallah Tuan Mohd Syukri.. Ada kelapangan sy hadir.. Boleh jumpa Tuan Mohd Syukri & sahabat2 GB yg lain gak.. Tol tak? Hehehe.. Kalau datang Tok Mat datang NS (kat Hutan Lipur Ulu Bendul), Insyaalah, boleh sy jd right hand Tok Mat. Boleh booking chalet@anjung rimba kt sana. Sy pun keje di Jab. Perhutanan Negeri Sembilan..

      Padam
    3. alhamdulillah...ada rezeki kita jumpa...amin...

      mak ai..jbtn perhutanan...cantik2...Tuan Imagica ada fb x? lau ada...nk add

      Padam
    4. Insyaallah Tuan Mohd Syukri.. Ada rezeki tuu.. FB? Dh tak aktif laa Tuan.. Insyaallah.. Dlm masa terdekat ni sy bukak akaun baru, Ya Tuan?

      Padam
  10. yer la... nak jugak kad tu. Baru online, tengok semua dah clear... adeh..

    BalasPadam
  11. Ya betul baru on9 dah habis kena kebas apa Boleh buat x da rezeki n mcmna nak mohon Kad ahli GB kira2 saya dah lama mengikuti blog ni dari bulan January tapi aktiv dari bulan jun

    BalasPadam
  12. Ada lg yg berjahat ke cincin diatas. Sy akan lepaskan hanya 1 kpd yg betul2 memerlukan shj.Syg letak no 2.

    BalasPadam
  13. ya allah lawa sggh cincin batu kursani tu...huhu

    BalasPadam
  14. Salam tok mat....
    den cadangkan dinyatakan masa boleh mula bid,lock@quickgrab lepas tok uploads items...cth upload jam9.45ptg..nyatakan ''buka 11.00ptg" (xx:00) utk bg peluang pd ramai pelanggan ... setiap org kena online sblm jam xx:00 kalau tak nak terlepas item .. masa diblog gb akan tentukan kedudukan anda punya lock'bid dsb.... sekadar pandangan untuk majukan blog nie tq...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada betol kata cikgu halim tu..tp semuanya kn mmg rezeki msg2..kdg2 ada org tu buka je blog tok sdg upload brg baru..ada yg mmg sentiasa refesh blog, ada yg tergerak hati nk refesh tiba2 ada brg baru..sbnrny tok mat dh buat mcm2 pembaharuan dan penbahbaikan utk blog ni..bak kata pepatah 'sedangkan seorang ayah xkan dpt memenuhi permintaan semua anak2nya'..inikan pula tok mat yg pelanggan beratus2 org...tp tulah lah,klu buat mcm cadangan cikgu,mmg lg berebut lah..skrg ni pun ada 10brg xsmpai 15mnt pun abis licin..percayalah,kalau cikgu terdetik nk sesuatu brg,inshaAllah akan dpt,,cume kene yakin akan rezeki masing2...

      Padam
    2. salam...xkan cikgu baru perasan sejak 2menjak ni mmg ade 3,4 cost iaitu pbeli tetap diblog tok nii yg kebetulan mmg sentiasa bnasib baik utk bolot ksemua yg rare, yg xrare tu barulah bahagian org lain..dh smakin ketara benda tuu skrg

      Padam
    3. Tok x boleh nak kata apa juga. urusan nak beli atau tidak bukan tok paksa.. pada pandangan tok... ianya rezeki masing masing. lagipula yang selalu ambil tu alhamdulillah belum sampai 3 hari payment boleh selesai dan kekadang lock tak sampai 1 jam dah payment. yang kedua, tok tak hantar sms banyak2 lagi pada org lama sebab dalam kategori cust lama, ada lebih 500 pelanggan, sekali hantar sms , ambik masa 4 jam nak habis kesemua hp nak load, bagi tok, elok tuan tuan ada email di hp dan ada notification setiap item baru ia akan pop up di email anda sekaligus anda tahu bahawa ada item sudah di uploadkan. Perlu tok ingatkan, law telah berubah, masa utk lock hanya 3 hari sahaja, selepas 3 hari, tanpa notis ..pembeli lain boleh fast grab item berkenaan dan tuan tuan tak boleh nak marah sebab itu adalah perjanjiannya yang mana anda telah bersetuju setelah anda meletakkan LOCK anda.

      Page pemberitahuan juga sudah pun diadakan sebelum item di uploadkan.

      Padam
  15. Cubalah percaya rezeki masing2. Sekiranya sesuatu yang kita nak, cubala usaha dan cari jalan sampai dapat walau terpaksa lautan api terpaksa direnangi. Sudah tersurat rezeki masing2. Maaf ya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. stuju2.
      mcm sy yg dpt feroz ungu tu dgn x disangka2 disbbkn x dpt astro tu yg bkk intenet.
      dah ad org yg reply lg awal tp xd yg lock item tu.
      yg cincin tanzanite tu lak ms sy bkk xde sape2 lg yg komen n sbnarny sy boleh gak lock awal cincin tanzanite tu, tp d'sbbkn hati x tergerak nak memilikiny x smp smenet tn taufek dah lock.

      insyaallah ad la bhgn cikgu tu nnt kalau cikgu btol2 memerlukan atau berkehendakkan item tu.

      sharing is caring.
      (just sharing my recent experience in bidding item in here. there is a time when i complaint "sempat tgk jek la" but that is also a grace for me because i can relish the opportunity to see the creation of Almighty Allah)
      Alhamdulillah.

      Padam