MEMBER TOK MAT

Jumaat, 2 Mac 2012

CINCIN KEBAL

CINCIN KEBAL 13 PASAK BESI

Bersaiz ukuran cincin , benda alah ni nampak saja huduh dan tidak berharga..hehe... kalau letak kat jamban pun org tak hirau.

Namun khasiatnya dalam kebal semulajadi ( bukan barang isi, buat apa , tak ori ).. insyaallah:

- Kebal tembak
- Kebal tetak tika gadoh
- Kebal dilanggar ketika tak nampak lampu traffic hijau sedang menyala.

Insyaallah sudah terbukti melalui apa yang diceritakan oleh pemilik yang memilikinya.

Cincin ini diperbuat dari 13 ramuan dan hanya 9 ramuan sahaja boleh didedahkan disini:

a) Paha
b) Pacat Rel
c) Batang payung patah
d) batang pahit
e) Paku
f) Telinga pintu pagar
g) Rantai kaki gajah
h) Puting parang patah
i) Berel senapang Pecah dan 4 lagi

Dibuat setahun 1 sahaja dan diiringi dengan puasa dan sebagainya.

Pantang larang:

- X boleh dipegang oleh manusia yang makan babi.

Insyaallah, ianya alami dan semulajadi bukan barang isian, diminta kepada yang membelinya tidak melakukan sebarang isian TAMBAHAN.


Kod Produk : 13 PA
Bentuk : cincin
MAHARNYA : RM 2000 RM 1500 shj

17 ulasan:

  1. Memang nampak selekeh dan macam besi buruk aja...kawan pinjam dan test...tak calar kulit :)

    Semua kuasa Allah, Alhamdulillah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam tuan shamsul,kawan tuan pinjam dia test macam mana tu...blh sy tahu?

      Padam
  2. Alhamdulillah... ada 3 lagi... tatau la sapa yg bertuah amik...

    BalasPadam
  3. Jika tak sengaja terpengang oleh manusia yang makan khinzir macam mana En Mat ? Boleh hilang power ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. xbest la kalu hilang power..... yang sy beli RM550 jer... ada 11 campuran besi besi tahi bintang,besi halimunan,besi meriam pecah (2 jenis 500 tahun dan lebih) 7 jenis lagi puting besi.... alhamdulillah dapat murah

      Padam
  4. as salam cik

    nk tanya cincin ni khodamnya sudah di kunci ker takut2 sekiranya musibah datang khodamnya di tarik atau di ambil cincinya jadi kosong oleh orang yg tinggi ilmunya

    maaf pertanyaan saya cuma ingin tahu

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam
      tiada kadam lh,semulajadi & untuk dipakai orang Islam

      Padam
  5. dalam pembelajaran saya lah... kalau barang alami ni sememangnya tiada khadam, melainkan ianya ialah barang isian zikir atau mantera... tp ni pengajian saya saja, tatau la org lain mcm mana...

    BalasPadam
  6. klu power die ilang bleh refresh blk x tok mat? betwen CTK and 13PA which one is more better,strenghnes and erotic? ahaks!

    BalasPadam
    Balasan
    1. CTK la.... langsung x kena kalau ditetak atau ditembak ..insyaallah

      Padam
  7. Kalau kena tembak speed trap ...boleh lepas tak ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheh... tu kena pakai G.Brunei tuan... setiap bulan dr umah saya ke kl 2jam 30 minit Kulai-KL...speed 160.... nasib bek kete kecik, kalau kete besar mau saya speed 220km/j... heheh..alhamdulillah..setakat la ni... bahagia hidup belum kena apa apa lagi...

      Padam
  8. ha..CTK.. btol kate hati...hehe..

    BalasPadam
  9. Tolong tok jawab CTK=Cincin Tanduk Kerbau

    BalasPadam
  10. Yerk kew tok?? Tbaekkkk la tok ni.. Tp Sy xmampu milk..

    BalasPadam

Setiap komen anda di rekodkan di dalam sebuah sistem langganan kami beserta Peta GEO. Harap Maklum