MEMBER TOK MAT

Jumaat, 2 Mac 2012

BUNTAT DELIMA

BUNTAT DELIMA MERAH AIR
 ( RARE ITEM, TAPI MUDA LAGI )



Pertama kalinya, insyaallah...inilah dia buntat delima yang orang selalu cari cari tu, walau pun belum benar2 merah air, namun jenis inilah diburu oleh penarik2 duit seMalaysia kerana potensinya untuk memerahkan air sehingga bergelas gelas..insyaallah...tapi bagi saya...batu is batu lah.. lain kalau ada penglibatan benda lain ..itu wallahu lah... mana tau kot2 ada haji haji atau wak wak jawa yang pandai mengaktifkannya.. 

Kalau saya pandai aktifkannya, kami di perguruan takkan jual kot dan maybe akan pencen buat kerja2 tarik batu nie untuk mencari sesuap nasik 

Insyaallah jika kegunaan biasa ialah:

- Penawar penyakit
- Penawar gangguan
- Pelaris dan pemagar
- Wibawa
- Kekal kedudukan ( pangkat )

Kod Produk : BDMA-2
Bentuk : GELIGA 
MAHARNYA : RM 200


* Terima Kaseh Kepada Tuan Shamsul.kl



4 ulasan:

  1. En. Mat, kalau tau nombor talipon wak yang pandai tu, sms la saya :)

    Terimakasih untuk barang yang istimewa ni. Semuga ada lagi yang dapat dari alam sebelah.

    BalasPadam
  2. Insyaallah..saya tak lupa kat tuan...

    BalasPadam
  3. tok, buntat delima masih ada stok ?

    BalasPadam
  4. salam tok,bila lagi Buntat Delima spt ini akan keluarkan ya ?

    BalasPadam